Horoskop za Poslednju nedelju vladavine retrogradnog Merkura: Mnogi znakovi moraju biti na OPREZU, slede iskušenja…

Horoskop za Poslednju nedelju vladavine retrogradnog Merkura: Mnogi znakovi moraju biti na OPREZU, slede iskušenja…

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

STRELAC

 

Posao: Jupiter u Vagi zahvaljujući povoljnom aspektu sa Venerom pozitivno utiče na vas i čini vas fleksibilnijim u sagledavanju poslovnih problema. Ipak ne očekujte epohalna događanja u narednom periodu. Iskoristite ovu nedelju za istraživanje novih poslovnih mogućnosti. Prilikom obavljanja rutinskog posla budite oprezni, kako ne biste napravili neku grešku.

 

Ljubav: Vladar vašeg polja partnerstva, Merkur je rerogradnom kretanju i u konjunkciji sa Marsom, pa ste prilično napeti čak i kada nema razloga za takvim ponašanjem. Pokušajte da maksimalno smirite sve porive za velikim promenama i stvari svedete na rutinu do okončanja ovih aspekata.

 

Zdravlje: Mogući bolovi u grudima zbog srčanih smetnji ili problema sa plućima. Izbegavajte nerviranje.

 

 

JARAC

 

Posao: Jupiter u polju karijere uz dobar aspekt sa vašim vladarem Saturnom, znak je da se spremaju krupna dešavanja. Strpljenje je ključno jer u narednom periodu konfuziju donose sitnice. Budite disciplinovani i ne kršite ustaljena poslovna pravila. Mogući kontakti sa inostranstvom i osobama sa kojima ste već sarađivali.

 

Ljubav: Posao vam oduzima previše vremena i niste u stanju da se na pravi način bavite svojim emotivnim životom. Mesec, signifikator vašeg partnerskog odnosa je tokom ove nedelje u punoj fazi i to je znak da dolazi do neke vrste konfrontacije. Obuzdajte strasti i ne dolivajte ulje na vatru. Smireno ponašanje donosi radost i sreću.

 

Zdravlje: Mogući problemi sa žlezdama, hormonima i ishranom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6