Horoskop za Poslednju nedelju vladavine retrogradnog Merkura: Mnogi znakovi moraju biti na OPREZU, slede iskušenja…

Horoskop za Poslednju nedelju vladavine retrogradnog Merkura: Mnogi znakovi moraju biti na OPREZU, slede iskušenja…

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

VODOLIJA

 

Posao: Najbolje je sva pitanja ostaviti otvorena i da ništa ne rešavate sve dok je Merkur retrogradan u vašem vašem sedmom polju. U poslovnim odnosima takvo kretanje ukazuje na moguće sukobe sa kolegama. Sačuvajte pribranost u kritičnim situacijama i pazite kako se ponašate. Napetost dodatno pojačava Mars, pa su mogući sukobi zbog najmanje sitnice, što vam u ovom trenutku nikako ne bi koristilo.

 

Ljubav: Retrogradni Merkur i Mars u polju partnerstva čine da se sve bez nekog valjanog razloga vraća par koraka u prošlost, i to na probleme koje ste već “apsolvirali”. Vernost je na iskušenju. Intrigira vas neka osoba iz vašeg poslovnog okruženja.

 

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i više brinite o zdravlju.

 

 

RIBE

 

Posao: Zahvaljujući dobrom položaju vašeg vladara, sve se odvija onako kako ste zamislili, ali nešto sporije nego što ste planirali. Ipak, uspećete da ostvarite sve bitne ciljeve. Saturn u desetom polju u dobrom aspektu sa Marsom i Jupiterom nagoveštava povoljna dešavanja na poslovnom planu. Obuzdajte nervozu, izbegavajte ishitrene odluke.

 

Ljubav: Retrogradni Merkur, vladar vašeg sedmog polja u konjukciji sa Marsom, nije najpovoljniji znak za dugoročne emotivne i partnerske planove. Nemojte se zaletati sa velikim idejama, već pustite da se stvari odvijaju po inerciji. Ako ste slobodni, posle 6. septembra očekujte sudbonosni susret.

 

Zdravlje: Potrudite se da sve zdravstvene probleme da sanirate na vreme.

 

 

( IZVOR: NOVOSTI.RS )

Stranice: 1 2 3 4 5 6