IGRAJ SE SA MUŠKARCEM, KAO SA IGRAČKOM! Zavedi ga samo JEDNIM potezom..

IGRAJ SE SA MUŠKARCEM, KAO SA IGRAČKOM! Zavedi ga samo JEDNIM potezom..

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

Za srećnu vezu, prema najnovijim istraživanjima, pored emocija, poštovanja i poverenja, jeste i pametan dodir.

Dodirom možete izraziti svoja osećanja kao što su ljubav, sreća i poštovanje, a osim toga maženje aktivira emocionalno područje mozga osobe koju milujete. Pogledajte tajne poteze koji će ojačati vašu vezu, a da on neće ni primietiti.

Ušna školjka

Stisnite njegovu ušnu školjku između svog palca i kažiprsta. Obzirom da na ušima postoji mnoštvo nervnih završetaka, njihovom stimulacijom ćete opustiti njegov um. Ova tehnika je delotvorna, a često je koriste i maseri za opuštanje svojih klijenata.

Kad to radite, eksperimentišite s različitim pritiscima, da biste videli na šta on najsnažnije reaguje, i koristite ležerne poteze. Najdelotvorniji su spori pokreti, čiji uticaj možete dodatno pojačati ako mu šapnete nešto na uvo. Vaš dah će dodati još jedan oblik dodira, što će učiniti ovaj trenutak još intimnijim i opuštajućim.

 

 

Dlan na dlan

Približite mu svoj dlan okrenut na gore. Taj potez je poznat kao gest na pola, budući ga na taj način podstičete da i on svoj dlan stavi na vaš. To je posebno delotvorno u situacijama poput ove, kad želite da mu date do znanja da stvarno slušate nešto što mu je izuzetno važno. Osim toga, imaćete osećaj jače povezanosti i fizičke podudarnosti.

Kontakt dlanovima je takođe ključ jer su ljudi jedina bića, osim šimpanzi, koji su evoluirali i koji koriste svoje ruke i kao način emocionalne komunikacije, a ne samo kao alat.

Kao rezultat toga, dodirivanje ruku je jedan od osnovnih i najprimitivnijih načina prenošenja osećaja. Činjenica da je vaš dlan okrenut prema gore, govori da ste otvoreni za sve što on govori. To je važno, jer će vaš frajer imati osećaj da s vama može sve da podeli.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2