Ljubavni horoskop- KAKVA VAS VEZA ČEKA: Lava ćete morati da OBOŽAVATE, a ako vas Ovan ZAVOLI – mirne ste..

Ljubavni horoskop- KAKVA VAS VEZA ČEKA: Lava ćete morati da OBOŽAVATE, a ako vas Ovan ZAVOLI – mirne ste..

4. rujna 2017. Off By Admin 1

Svako od nas ima neke mane koje krije, manje ili više, od drugih ljudi. Međutim, u vezama se u jednom trenutku sve otkrije.

Evo šta zvezde otkrivaju o toj temi.

 

 

Ovan

Svojeglav i impulsivan. Ovan voli uzbuđenja, a naročito ga zabavlja početak veze i osvajanje druge polovine. Za njega pravila ne važe i nema ustaljenu formu, ali spontanost je nešto čega se gotovo nikada ne odriče. Kao i svaki znak, i on ima negativnu stranu, a to je njegova izražena impulsivnost. Međutim, Ovan kad zavoli, to je ipak na duge staze.

 

 

  Bik

Tvrdoglav i previše zahtevan. Ukoliko tražite partnera kome nećete morati da posvetite svu pažnju, a naišli ste na Bika, onda tražite dalje. Bik voli da je u centru pažnje i da se vaš svet vrti oko njega. Prvo on, pa onda svi drugi. Ljubomora im je naročito izražena. Međutim, kada vas Bik zavoli, za vas više nema zime. Ta ljubav će trajati.

 

 

Blizanci

Ukoliko želite zabavu i avanturu, sa Blizancima vam je to zagarantovano. Pametni razgovori, promućurni saveti i duhovitost je nešto na šta možete da se oslonite kada su oni u pitanju. Ukoliko izaberete Blizanca za partnera, kuća vam neće biti ljubavno gnezdo, oni su više za akciju i različitost. Sa njima ćete posećivati najnovije barove, bioskope, muzeje…

 

Rak

Od Raka možete da očekujete vanserijsku ljubav, ali je potrebno da isto toliko i date. Nema boljeg znaka koji će bolje voditi računa o kući i porodici. Ovaj znak ima predispozicije da bude odličan roditelj, ali još bolji partner. Požrtvovan kada su njegovi najmiliji u pitanju. Rakovi su kreativni i duhoviti, ali isto tako očekuju mnogo od druge strane.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3