Ljubavni horoskop- KAKVA VAS VEZA ČEKA: Lava ćete morati da OBOŽAVATE, a ako vas Ovan ZAVOLI – mirne ste..

Ljubavni horoskop- KAKVA VAS VEZA ČEKA: Lava ćete morati da OBOŽAVATE, a ako vas Ovan ZAVOLI – mirne ste..

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

Lav

Egocentrik u ljubavi. Ako odaberete Lava za partnera, moraćete da ga obožavate, ma i više od toga. Na Lava uvek možete da se oslonite, staće ispred vas u najtežim životnim trenucima, ali će sa druge strane očekivati neprekidno divljenje i obožavanje. Lav je uvek u pravu, ali nema baš uvek volje da to istera do kraja.

 

 

Devica

Pouzdani, praktični i fleksibilni. Ove osobine opisuju Devicu. Teže ka savršenstvu i stalnom usavršavanju kako sebe, tako i partnera, prijatelja i svega što ih okružuje. Device cene svaki gest ljubaznosti i davanja, ali same nisu toliko darežljive. Device ponekad imaju visoke standarde kada je odabir partnera u pitanju zato što i same teže savršenstvu.

 

 

Vaga

Ukoliko želite da osvojite devojku Vagu, sve što vam je potrebno su cveće, čokolada i par lepih reči, a može i nečiji citat. Vage mnogo vole da vide kako se neko oko njih trudi i neretko će i preuveličati vaš trud, ali je potrebno ipak barem malo da se potrudite i za njih je to već događaj godine. Ukoliko očekujete neku ludu zabavu, pored Vaga zaboravite na to.

 

 

Škorpija

Škorpije stalno menjaju raspoloženja i emocije. Sa njima nikada ne znate na čemu ste. Međutim, ono što je dobro jeste da kada se jednom odluče za partnera, to nema tendenciju da se prekine, čak ni uprkos brojnim nesuglasicama i nesporazumima. Škorpija voli i zalaže se za dubinske odnose zasnovane na pravim i jakim emocijama.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3