NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK (4.-10. 9. ): Ribe, vreme je da se počisti “ispod tepiha”, Škorpije, iznenadiće vas sopstveni izbor…

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK (4.-10. 9. ): Ribe, vreme je da se počisti “ispod tepiha”, Škorpije, iznenadiće vas sopstveni izbor…

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

Kakva vas situacija očekuje na različitim životnim poljima, u periodu od 4. do 11. septembra, saznajte…

OVAN

Hrana
Ulazite u duži vremenski period kada će vam zdravlje i pravilne životne navike biti na prvom mestu. Zato – pravac na pijacu i prodavnice zdrave hrane. Vreme je da se snabdete svežim voćem i povrćem. Mogli biste da kupite i neki čajić za dobro varenje ili za detoksifikaciju organizma.

 

Ljubav
Pomalo „neudoban“ prva polovina nedelje za Ovnove u emotivnim vezama i bračnim zajednicama. Pun Mesec u znaku Riba i vašem polju tajni može doneti problem onima koji neke stvari ili svoje postupke skrivaju od voljene osobe. Ako imate nešto za šta ne biste voleli da dođe do partnerovih očiju i ušiju, budite posebno oprezni. U suštini – što ste iskreniji i otvoreniji jedno prema drugom, skladnije i mirnije ćete proći kroz ovih par napetih dana. Prelazak Marsa koji vlada vašim znakom u Devicu i polje svakodnevice govori o potrebi da se sa voljenom osobom dogovarate i usmerite čak i na nešto što smatrate sitnicama. Ne zaboravite da baš te sitnice – život znače.

Usamljeni – ukoliko želite da osvojite nekog, ulazite u period kada neće „proći“ fizički izgled, već ćete osobu koja vam se dopada privući inteligencijom, harizmom, ozbiljnošću i razumevanjem.

 

Posao
Konjukcija Marsa i retrogradnog Merkura sa kojom ulazite u ovu sedmicu, govori o snazi reči, o mogućnostima za dobra idejna rešenja, ali i za pokretanje planova i dogovora iz proteklog perioda. Ipak, ne treba zanemariti još jednu simboliku ovog aspekta, a ona je – provokacija i prebrza reakcija, mogućnosti za svađe i rasprave. Smirite malo strasti i ne dozvolite da neko iz vas izvuče inat ili da vam svojim rečima potkopava samouverenost i stabilnost. Naglašeno polje svakodnevnih poslova, obaveza i odgovornosti govori o tome da se morate usmeriti na svoje dnevne zadatke i ne propuštati ih.

 

Novac
Venera, planeta koja vlada vašim finansijama, podržava vas i na dalje, pa je sigurno da će vam doneti jače prilive i rasterećenje po pitanju plaćanja obaveza.

 

Zdravlje
Pun Mesec može nekima od vas doneti probleme sa spavanjem, jaču nervozu i promene raspoloženja. Stomak vam može biti preosetljiv, takođe. Stariji Ovnovi neka obrate pažnju na pritisak.

 

 

BIK

Hrana
U ovom periodu teško vodite računa o pravilnoj ishrani. Uživanje u hrani je postalo vaša preokupacija i ni ne pokušavate da odolite slatkim i najslađim zalogajima. O vitkoj liniji ćemo razmišljati neki drugi put….

 

Ljubav
Vi ste osoba koja pokreće pozitivna dešavanja u vašim emotivnim ili bračnim relacijama. No, koliko god se vi trudili da unesete dašak zanimljivosti, živosti, lepih momenata – ne možete kontrolisati ponašanje voljene osobe, koje je bar u prvom delu nedelje, prilično komplikovano. Partnera će sve lako iritirati – čas će se svađati sa vama zbog sitnica, čas će ljubomorisati, čas će pokušavati da vas ucenjuje i manipuliše vama. Nema ovde nekog pravog rešenja, osim da pokušate da smirujete tenziju i da se trudite da sa vaše strane sve bude korektno.

Usamljenim pripadnicima ovog znaka stoje dve opcije – ili će upoznati osobu o kojoj već izvesno vreme slušaju i ona bi na vas ostavila jako veliki utisak…..ili ćete neočekivano dobiti poziv za susret od nekog iz prošlosti. I jedna i druga opcija će vas zaintrigirati.

 

Posao
Vladar polja posla i finansija, ali i planeta koja vlada dogovorima – Merkur, ove će sedmice krenuti direktnim hodom. Pregovori i projekti koje ste pokrenuli u prethodnom periodu a koji su do sada bili u nekoj formi zastoja ili stagnacije, sada se mogu ponovo pokrenuti. Nerviraće vas što saradnici u poslednjem momentu žele da unesu neke promene, i svakako biste trebali da ih dobro proanalizirate, da se ne bi kasnije pokazale kao štetne po vas. Računajte takođe da će ove nedelje svi nešto da vas požuruju i vrše pritisak na vas, pa pripremite dobro živce. Smanjujte tenziju u saradničkim odnosima.

 

Novac
Trebali bi dobro da razmislite pre nego što povučete neke poteze koji bi vam doneli finansijsku štetu. Nije vreme za nova ulaganja, pa je najbolje da ovo prolongirate.

 

Zdravlje
Stariji Bikovi mogu imati problema sa ekstremitetima, naročito rukama…što je sve posledica tegoba koje se vezuju za kičmu. Mlađi pripadnici znaka – odlično.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6