NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK (4.-10. 9. ): Ribe, vreme je da se počisti “ispod tepiha”, Škorpije, iznenadiće vas sopstveni izbor…

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK (4.-10. 9. ): Ribe, vreme je da se počisti “ispod tepiha”, Škorpije, iznenadiće vas sopstveni izbor…

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI

Hrana
Osećate da vam je potrebno više energije, pa ćete onako svojski navaliti na klopu. Ove sedmice više ste okrenuti „konkretnim“ namirnicama – mnogo više mesa će biti na vašoj trpezi. Uživajte, samo pokušajte da izbegavate previše masno, pohovano – neke „lakše“ varijante bi ipak bile dobrodošle.

 

Ljubav
Ako ste zauzeti, imate zaista dobre mogućnosti da napravite neke velike promene u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. No, pošto ste mi ove sedmice malo previše energični, bojim se da postoji mogućnost da u brzini ili nekom vašem kritičarskom raspoloženju, „ujedete“ partnera baš tamo gde ga najviše boli. Nemojte da se iznenadite ako vam taj „ujed“ bude uzvraćen. Najbolja varijanta bi bila kada biste se potrudili da pokrenete voljenu osobu, kada biste imali neke fine predloge za zajedničke izlaske ili druženja, u prevodu – kada biste na jedan lep način oživeli vaš odnos.

Usamljeni pripadnici ovog znaka su vrlo aktivni – flertujete, kuckate se, chatujete, razgovarate – ali verovatno sa više osoba. Doduše, jedna od njih vam je baš zapala za oko, i zaintrigirala vas. Videćemo šta će se tu dešavati na dalje.

 

Posao
Pun Mesec u vašem polju karijere tokom ove sedmice govori o mogućnosti da dođe do nekih nestabilnih situacija sa kolegama i da biste trebali da sačuvate stabilnost i mir. Ne potencirajte na raspravama, stvari se mogu rešiti i na drugačiji način. vaš vladar ove nedelje kreće direktno, i vreme je da se posvetite planovima i projektima koje ste do sada zapostavili ili koji nisu mogli da se aktiviraju. U ovoj nedelji imate više samopuzdanja nego inače, ali i dobre procene i snagu ubeđivanja. Iskoristite ovo na produktivne načine – povežite se sa novim ljudima, dogovarajte se, aktivirajte svoje ideje.

 

Novac
Trudite se da na pravi način raspolažete sa onim što zarađujete, ali malo, malo pa vam se desi po koji „kiks“. Moguće je i da ćete morati da odradite manje popravke po domaćinstvu.

 

Zdravlje
Vodite računa da se ne povredite na radnom mestu ili prilikom obavljanja nekih svakodnevnih aktivnosti, kod kuće. Stariji Blizanci mogu povremeno imati intenzivne bolove koji se vezuju za kičmu.

 

 

 

RAK

Hrana
Pun Mesec svakako donosi promene raspoloženja, a kod vas to automatski znači – i promenljivost kada je apetit u pitanju. Povremeno će postojati „naleti“ hedonizma koje ćete nešto teže kontrolisati. Potrebno je da unosite više tečnosti.

 

Ljubav
U ovu sedmicu ulazite sa nekim solidnim planetarnim podrškama, pa ukoliko ste u emotivnoj vezi ili bračnoj zajednici, imate dobre predispozicije za sklad i zadovoljstvo. Naravno, moraćete malo da se potrudite, jer je ova nedelja energetski nestabilna, ali to ne znači da ne možete uspeti. Oko punog Meseca, sredinom sedmice, izbegnite neke rasprave sa partnerom, jer je više nego izvesno da se ne kopčate baš najbolje i da će u tim danima biti teško ostvariti kompromis. Takođe, neki od vas u tom periodu mogu pokrenuti tajnu komunikaciju i flertovanje sa nekim ko je u vašoj blizini ili sa kim imate dodirnih tačaka preko posla. Razmislite pre nego što uđete u nešto što će vam samo zakomplikovati život.

Usamljeni Rakovi su ostvarili novo poznanstvo i trenutno su fascinirani harizmom i inteligencijom ove osobe. Imate odlične preduslove da kontakt produbljujete i nastavljate.

 

Posao
Konjukcija retrogradnog Merkura i Marsa govori da ste ušli u dane kada se neki zastoji po pitanju dogovora i papira mogu konačno prevazići. Trebali bi da ovo imate na umu, pošto ulazite u ovu sedmicu prilično nervozni i napeti, pa će vam sve što se dešava samo „bosti oči i mozak“ i terati vas možda da odreagujete, i to previše burno. Pokušajte da mirnije i racionalnije sagledate neke situacije oko vas. Videćete da će, kako se bude išlo ka kraju sedmice, stvari postajati sve jasnije i vi ćete moći da povučete i neke konkretnije poteze. Pokušajte da ne reagujete na provokacije od strane zavidljivih i sujetnih kolega.

 

Novac
Neki dodatni angažman i naravno – zarada od njega, mogu vam se izmaknuti iz ruku ukoliko ne budete reagovali na vreme. Ova nedelja vam takođe donosi sklonost ka preteranom trošenju novca.

 

Zdravlje
Stariji Rakovi bi trebali da se kreću više i da nešto koriguju u svom načinu ishrane. Možete imati problem sa krvnim sudovima, naročito venama na nogama.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6