NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK (4.-10. 9. ): Ribe, vreme je da se počisti “ispod tepiha”, Škorpije, iznenadiće vas sopstveni izbor…

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK (4.-10. 9. ): Ribe, vreme je da se počisti “ispod tepiha”, Škorpije, iznenadiće vas sopstveni izbor…

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

STRELAC

Hrana
Pa…..definitivno su se Strelčevima apetiti otvorili….Doduše, dosta se vi trošite ovih dana, pa vam je zaista potrebno da jedete više nego inače. Pokušajte makar da obroci budu raznovrsni, a pošto vam je potrebno više gvožđa – jedite cveklu, džigericu, spanać, pijte sok od paradajza.

 

Ljubav
Vi ste mi malo previše usmereni na ono što je vama bitno i važno (a to definitivno nije voljena osoba), pa se emotivni ili bračni partner oseća kao „zadnja rupa na svirali“. Zato nije ni čudo što je vaše voljeno biće itekako raspoloženo da se svađa i da vam „jede džigericu“. Vi ćete, doduše reći partneru da non stop priča jedne te iste priče, ali pokušajte da ga razumete. Ne može da priča o lalama i maslačcima, kad se oseća zapostavljeno i smatra da ga ne zarezujete dva posto. Kad Merkur krene direktno 5-og septembra kao postoje neke šansice da odnos počne da funkcioniše bolje. No, ne zavisi vaš odnos samo od kretanja planeta, zavisi i od toga koliko ste spremni da se potrudite. Pa vi izvolite.

Usamljenim Strelčevima, hteli ne hteli, prošlost okupira misli. Ta vam se neka bivša osoba uzvrtela po glavi i ne pokazuje nikakvu nameru da izađe i da se skloni. Pa šta da radite, kontakt ostvarite, pa da vidimo gde to ide….

 

Posao
I za vas isto važi – čučite i čekajte do 5-og septembra, gledajte da se u međuvremenu ne isposvađate sa ljudima koji su vam poslovno bitni. Od 5-og Merkur, planeta koja vlada vašim poslovnim partnerstvima kreće direktnim hodom, a Mars ulazi u znak Device i vaše polje karijere. Ima da uletite u period koji će da vas „voza“ sve u šesnaest, nećete znati gde udarate od posla. Vidim ja, kukaćete vi za ovim danima kada se nije događalo ama baš ništa. No, šalu na stranu – poslovni segment se pokreće, a pokreću se i prilike koje su Strelčevi čekali. Promene su već tu u vašoj blizini. Spremite se za akciju, jer krećemo junački!

 

Novac
Kažu da pare ljude kvare, ali vi nemate ništa protiv da i vas malo finansije „kvare“ ovih dana. Para će biti, za to nemojte da brinete. Brinite kako ćete ih rasporediti. Imate vi dugova koje treba pokrpiti, zar ne?

 

Zdravlje
Stariji pripadnici znaka bi mogli u prvom delu nedelje da osete neke manje tegobe ili blagi pad imuniteta. Mlađim Strelčevima ovih dana je sve potaman po pitanju zdravlja.

 

 

JARAC

Hrana
Vi ste mi u nekom čudnom periodu, kada vam malo toga zaista prija kada je hrana u pitanju. Potrebno vam je više kuvane hrane, potrebne su vam neke supice i čorbice i puno minerala kroz povrće….

 

Ljubav
Nešto napetih momenata u vašim emotivnim ili bračnim partnerstvima može doneti pun Mesec koji se smestio u vaše polje komunikacije i dogovora. No, ništa ovo nije strašno, obzirom da je vaša planeta sada vrlo stabilna i vi ćete nekako uvek uspeti da pronađete pravi način da smirite strasti i vratite balans u odnos sa voljenom osobom. Ove sitne prepreke i smetnje, koje će naročito biti aktivne polovinom nedelje, biće relativno lako prevazići.

Usamljeni pripadnici ovog znaka shvataju da je više osoba zainteresovano za njih. Ne možete da poreknete da vas sve ovo privlači i čini zainteresovanim, ali trenutno biste najradije da ostvarite kontakt sa bivšim partnerom, jer vam se vrlo često mota po glavi. Da je to ove sedmice moguće, pa jeste. Zato pokušajte, pa ćemo da vidimo šta će biti na dalje….

 

Posao
Od 5-og septembra sve situacije u poslovnom segmentu će se pokrenuti odjednom. Dogovori, kontakti, sve ono vezano za papirologiju, dozvole, projekti koji su bili u nekom zastoju – ma bukvalno sve. Problem će nastati zato što ćete se u roku od 24 sata naći u potpunosti zatrpani obavezama sa svih strana. Udahnite duboko i prvenstveno se spremite da se organizujete i napravite plan rada, jer će od toga zavisiti koliko ćete biti uspešni i zadovoljni onim što ste uradili. Imate neke važne najave – da li su u pitanju poslovne saradnje, promene radnog mesta, unapređenje – kod svakog od vas je različito….

 

Novac
Ove sedmice može biti nekih neočekivanih priliva, ali možete i naplatiti nešto od čega ste već bili maltene pa spremni da dignete ruke….

 

Zdravlje
Mlađi Jarčevi – obratite pažnju na zube. Kod starijih pripadnika znaka može biti nekih tegoba sa cirkulacijom ili krvnim pritiskom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6