NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK (4.-10. 9. ): Ribe, vreme je da se počisti “ispod tepiha”, Škorpije, iznenadiće vas sopstveni izbor…

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK (4.-10. 9. ): Ribe, vreme je da se počisti “ispod tepiha”, Škorpije, iznenadiće vas sopstveni izbor…

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

VODOLIJA

Hrana
Imate vi tako običaj da se hvalite kako vam je želudac od čelika i da radi kao Švajcarski sat. No, mogli biste malo da mu pomognete ove sedmice – da više pijete vode, da jedete kuvanu hranu, variva, supe, čorbe. Malo preskačite pohovano i prženo….

 

Ljubav
Ako budete tvrdoglavi, ako budete baš onako raspoloženi da se inatite i isterujete svoju volju, budite sigurni da će vam prva polovina sedmice biti izuzetno naporna kada su vaše emotivne veze i bračne zajednice u pitanju. Ako želite da ovo zaobiđete, prihvatite ono lepo što vam voljena osoba nudi, a vi joj uzvratite na isti način. Jer, biće ovde i mogućnosti za izuzetno lepa dešavanja između vas dvoje, pa nemojte dozvoliti da vas neke sitnice izbacuju iz takta.

Usamljeni pripadnici ovog znaka mogu ostvariti jedan vrlo zanimljiv susret sa prošlošću. Da li će nešto biti od ovoga? Pa, iskreno – malo je verovatno, pre mi se čini da ćete se samo obradovati jedno drugom i provesti neke lepe zajedničke momente…Dobro, kod nekih od vas može doći i do seksualnog kontakta, ali nećemo da cepidlačimo sada….Da znate, imate vi mogućnosti i da upoznate nekog novog, i to osobu koja je baš, baš zanimljiva i harizmatična.

 

Posao
Pokreće se sve ono vezano za poslovna partnerstva. Merkur u vašem sedmom polju ove sedmice, tačnije 5-og septembra kreće direktnim hodom, dajući vam priliku da sve ono što je planirano i okvirno dogovarano, sada i zaživi. Dosta toga se kod vas sada vrti i oko stranih firmi i inostranstva, pa je itekako moguće da se i ovde naprave neki zaista povoljni dogovori. Takođe, neke šanse će vam se otvoriti, a da na njih niti ste računali niti ste sanjali – i to prilično dobre! Sada budite otvorenog uma i spremni za promene, jer one svakako dolaze. Zato razmišljajte u hodu i budite aktivni!

 

Novac
Prilivi su standardno dobri, a vreme je i da se sada posvetite tome da istinski zatvorite neka dugovanja i pokrpite rupe u kućnom budžetu.

 

Zdravlje
Nervozni ćete biti, imaćete i problema sa spavanjem, ali ako ste mlađa Vodolija – to vam je to. Stariji pripadnici znaka mogu imati tegobe sa krvnim pritiskom.

 

 

RIBE

Hrana
Više ste počeli da se bavite sobom, svojom ishranom, trudite se da promenite nešto u svojim životnim navikama. I vama je ove nedelje potrebna barena, kuvana hrana. Takođe, i više tečnosti. Izbegavajte jake začine.

 

Ljubav
Pun Mesec u vašem znaku ove sedmice, a takođe i konjukcija Merkura (vlada vašim partnerstvima) sa energičnim Marsom, doneće Ribama da u prvoj polovini nedelje neće moći da prećute neke situacije voljenoj osobi. Jednostavno, ono što vas „bode u mozak“ i što vam smeta, moraćete da kažete, pa kud puklo da puklo. Da može biti tenzije sa voljenom osobom, može. Ali bitno je što će ovo raščistiti neke probleme, što će dovesti do konačnog rešenja za situacije koje su vas mučile. Ako će doneti dobro, pa onda šta da se radi – posvađajte se. Ostatak nedelje će vam doneti smirenje i zadovoljstvo.

Usamljeni pripadnici ovog znaka su skontali da neko pokušava da privuče njihovu pažnju, ali još uvek ne reaguju na to. Za sada ćete samo pratiti situaciju, razmišljajući da li da ovoj osobi date šansu….

 

Posao
Obratite pažnju početkom nedelje na odnose sa onima sa kojima blisko sarađujete i koji su vam poslovno važni. Tenzije će biti povišene i mogu se javiti nesuglasice, ali i neke nejasne situacije koje će vas zbunjivati i nećete znati kako da odreagujete. Najbolje je doduše da ne reagujete, da pustite da se stvari raščiste i razjasne, što će se ubrzo i dogoditi. Mogu vas iritirati promene u poslednjem trenutku ili pak kratki rokovi koji su vam nametnuti, a evidentno je da ćete imati problema i sa organizacijom, jer će obaveza biti više nego inače. Probajte da funkcionišete polako i da ne žurite nigde.

 

Novac
Dosta stabilni prilivi tokom ove nedelje, ali će vas u jednom momentu zatrpati i troškovi na koje niste računali.

 

Zdravlje
Pun Mesec je u vašem znaku ove sedmice, pa ćete sigurno biti podložni velikim promenama raspoloženja, nesanici. Stariji pripadnici znaka mogu imati manje tegobe sa alergijama.

 

 

prva.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6