Nedeljni horoskop za period od 4. do 10. septembra: Ovan će morati da donese bitne odluke, pred Blizancima novi početak, a jedan znak je pred velikim iskušenjima…

Nedeljni horoskop za period od 4. do 10. septembra: Ovan će morati da donese bitne odluke, pred Blizancima novi početak, a jedan znak je pred velikim iskušenjima…

4. rujna 2017. 0 By Admin

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Vaš vladar Merkur je retrogradan, spojen sa Marsom u Lavu, dodatno naglašava poslovne probleme i dodaje ulje na vatru u svakoj situaciji. Povedite račna o komunikaciji, o dokumentima i o informacijama koje pružate ili koje primate kako ne biste upali u konfuziju. Izbegavajte sukobe sa nadređenima.

 

 

Ljubav – Saturn iz vašeg polja partnerstva i Mars iz polja neposrednog okruženja, spojeni trigonom, ukazuju na dešavanja u krugu najbližih, koja sve češće postaju problematična. Mars uskoro izlazi, što i nije tako loše, jer onda ostaje Venera koja ide u susret trigonu sa Saturnom i donosi neki novi početak i period harmonije.

 

 

Zdravlje – Čuvajte se povreda u saobraćaju. Redovno kontrolišite zdravlje.

 

 

 

RAK (22. 6 – 22. 7)

 

Posao – Period je napet, naročito kada su finansije u pitanju o čemu govori stelijum planeta u vašem drugom polju. Ipak, zahvaljujući dobrim aspektima sa Jupiterom i Saturnom, možete se nadati povoljnom ishodu. Ostaje vam još da rešite i neke probleme sa papirima na koje ukazuje retrogradni Merkur u konjunkciji sa Marsom, što znači da je moguća šteta ako se površno postupi.

 

 

Ljubav – Saturn, vladar vašeg polja partnerstva je direktan i polako će formirati trigon sa Venerom, što je znak određene vrste stabilnosti. Naravno, na dešavanja u vašem ljubavnom životu utiču i aspekti iz vašeg natalnog horoskopa i njihova usklađenost sa trenutnim tranzitima. Slobodni imaju priliku da uđu u vezu sa osobom koja radi za njih.

 

 

Zdravlje – Izbegavajte alkohol. Obratite pažnju na eventualne stomačne tegobe.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6