Nedeljni horoskop za period od 4. do 10. septembra: Ovan će morati da donese bitne odluke, pred Blizancima novi početak, a jedan znak je pred velikim iskušenjima…

Nedeljni horoskop za period od 4. do 10. septembra: Ovan će morati da donese bitne odluke, pred Blizancima novi početak, a jedan znak je pred velikim iskušenjima…

4. rujna 2017. 0 By Admin

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao -Retrogradnost Merkura u vašem prvom polju u konjunkciji sa Marsom označava gomilu kontradiktornih ideja, planova i postupaka. Vreme je da pažljivo preispitate svoje poslove i prekontrolišite listu dužnika. Počnite da rešavate zaostale probleme i napravite plan delovanja za budući period. Dovršite sve započete poslove pre nego što se upustite u nove projekte.

 

 

Ljubav – Venera i Mars u vašem prvom polju ukazuju na neravnotežu emocija i nesklad u partnerskom životu. Ili je partner potpuno pasivan ili mu ne dopuštate da se izrazi. U svakom slučaju trenutno vi diktirate tempo, što znači i da je sva odgovornost u vašim rukama.

 

 

Zdravlje – Emotivno ste zadovoljni, pa je i zdravlje na zavidnom nivou.

 

 

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

 

Posao – Merkur, vaš vladar, retrogradnim kretanjem prešao je iz prvog u dvanesto polje naglašavajući trenutnu konfuziju koja će potrajati dok se ne vrati u vaš znak. Dobro otvorite oči i više puta proveravajte urađen posao kako vam s ene bi omakla neka greška koja bi kasnije mogla skupo da vas košta. Posle 5. septembra očekujte poboljšanje na finansijskom planu.

 

 

Ljubav – Vladar polja partnerstva, Jupiter je u sekstilu sa Venerom, svojim dispozitorom, koji donosi potpuno nove okolnosti u vaš emotivni život. No, kako je Venera u dvanestom polju, neke od okolnosti mogu biti vezane za paralelne veze ili osobe koje su zauzete, stoga budite oprezni.

 

 

Zdravlje – Mislite pozitivno i ne zamarajte sebe nepotrebnim brigama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6