ONI VOLE TOLIKO DA BOLI- Strelac voli svim svojim srcem, Riba se ne plaši nikog jer živi za ljubav… Znakovi koji se NAJVIŠE DAJU U LJUBAVI

ONI VOLE TOLIKO DA BOLI- Strelac voli svim svojim srcem, Riba se ne plaši nikog jer živi za ljubav… Znakovi koji se NAJVIŠE DAJU U LJUBAVI

4. rujna 2017. Off By Admin 1

Mnogo je onih žena koje se boje da pokažu emocije kako ne bi bile povređene. Ali tu su i dame koje kada se zaljube daju sve od sebe.

I više od toga – ne prezaju ni od čega i odnos sa voljenom osobom smatraju nečim najvažnijim u životu.

Proverite da li ste među znakovima Zodijaka koji vole toliko da boli.

 

 

Ovan

Ako ste Ovan u horoskopu, vi toliko strastveno ulazite u vezu da zaboravljate na rizike i na to da neće uvek sve biti kako treba. Vi se jednostavno prepuštate leptirićima u stomaku i jako se trudite. Partnera često iznenadite nekim slatkim poklonom ili romantičnom večerom. Srećom, brzo primetite kad se druga strana ne trudi i tada i same odustajete od veze.

 

 

Blizanci

Vi obožavate osećaj kad otpočinjete novu vezu, to vas uzbuđuje. Volite da osetite i nervozu i privlačnost u isto vreme. Usprkos strahu, iskrene ste u vezi sa svojim emocijama. Na početku veze umete da budete nametljive trudeći se stalno da udovoljite partneru. Upravo je to razlog zašto vam ljubavne veze kratko traju.

 

 

Vaga

Vrlo ste odane svojim partnerima i izbegavate sukobe po svaku cenu. Znate toliko da volite da biste sve dale partneru i sve biste učinile za njega. Nesebične ste, pa vas lako povredi ako procenite da se partner ne trudi koliko i vi. Vi vidite ono najbolje u muškarcima s kojima ste u vezi i često smetnete s uma da vam mogu slomiti srce.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2