POLUDEĆE ZA TOBOM: Ovim stvarima nijedan muškarac NEĆE ODOLETI…

POLUDEĆE ZA TOBOM: Ovim stvarima nijedan muškarac NEĆE ODOLETI…

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

3 stvari zbog kojih će muškarac poludeti za tobom: Drage devojke, da li vam se dešava da vas dečko ili muž ne sluša dok pričate? I da ne komunicira sa vama dovoljno? Onda se zapitate… ako ne priča sa vama i ne sluša vas, u kakvoj ste onda vezi?

U ovome je stvar: možeš da ga navedeš da te bukvalno preklinje da podeli sa tobom viziju veze sa tobom i svoje emocije AKO upotrebiš par ključnih reči koje će on registrovati i koje će napraviti veliku razliku u njegovom ponašanju.

 

Muškarci zapravo vole da budu u vezi i da dele… ali jedino kada su inspirisani da se tako ponašaju.

Ukoliko vam je dosta nesigurnosti i sumnje koja proizilazi iz neznanja šta tvoj partner oseća prema tebi i zašto se povukao…

Ok, devojke

Postoje tri kritična elementa koja vi i vaš partner morate da imate ukoliko želite lepu, dugu i sigurnu vezu.

Spremne? Krećemo…

 

1.ELEMENT: PRIVLAČNOST

Nazovite to hemijom.

Nazovite to iskrom.

Nazovite to kako god želite, ali ako muškarac ‘to’ ne oseti kada dodje do magičnog momenta hemije i privlačnosti, onda NIŠTA

DRUGO što budete rekli nije bitno.

I zaista SVE DRUGO JE NEVAŽNO.

Možete reći sve kako treba.

Možete misliti o njemu sve vreme.

 

Možete mu prirediti neverovatna iznenađenja koja ne bi mogao da doživi ni sa jednom drugom ženom u svom životu… Ali ako mu taj detalj- intenzitet PRIVLAČNOSTI ne kaže da MORA da bude sa tobom večeras i svako sledeće veče … bilo šta da kažeš ne bi moglo da utiče na to da te on zaista želi.

 

Na žalost, mnoge žene prave 2 klasične greške koje mogu da ubiju privlačnost pa onda ne prođu taj prvi, kritični period zabavljanja kada muškarac počinje da se vezuje.

Te 2 greške su:

-Pokušaj da se privuče pažnja muškarca na brz, lak i zabavan način pri čemu se sve bazira na fizičkoj privlačnosti (a ona nikada ne traje). Dakle, ne žurite sa seksom.

-Neznanje kako funkcioniše dublji nivo emotivne privlačnosti kod muškaraca koja utiče na to da ti se muškarac emotivno otvori i veže za tebe.

Ove dve greške su 2 najčešća i najsigurnija načina da tvoja ljubav ode do đavola iako si imala nameru da nađeš super dečka koji će te voleti.

 

Postoji jednostavna istina koju treba da znaš…
Ako ne znaš kako privlačnost funkcioiše kod muškaraca onda ćeš trčati u krug radeći ono što misliš da će da upali.

I u svojim pokušajima da mu se svidiš i da ga navedeš da poželi da bude sa tobom, rezultat ovih greški je njegovo povlačenje, a on će te videti kao jadnu i očajnu ili će jednostavno biti ravnodušan.

Najgore je što ima mnogo pametnih žena koje su zapravo svesne ovih grešaka, ali ih iznova ponavljaju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4