POLUDEĆE ZA TOBOM: Ovim stvarima nijedan muškarac NEĆE ODOLETI…

POLUDEĆE ZA TOBOM: Ovim stvarima nijedan muškarac NEĆE ODOLETI…

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

2.ELEMENT: EMOTIVNA POVEZANOST

Verovatno ne moram da vam kažem da muškarci nisu eksperti za razumevanje ženskih osećanja. Zapravo, mnogi muškarci počinju da se hlade kada osete emocije koje nisu sposobni da razumeju. Njihova prirodna reakcija je da se povuku pred jakim emocijama koje mogu dovesti do konflikta sa ženom.

Da li znate šta je to što čini da vam se muškarac otvori i da vas sa uzbuđenjem zaista SASLUŠA i RAZUME vaša osećanja umesto da se zatvori i povuče kada mu se otvorite u vezi sa vašim emocijama?

Reći ću vam nešto što će vas možda iznenaditi…

 

Da li znate da možete muškarcu da kažete bukvalno ISTU STVAR u različito vreme i da ćete dobiti drugačiji odgovor?

I to ne zavisi samo od njegovog raspoloženja.

Postoji jedna veoma bitna stvar koja pravi razliku kako muškarac vidi, oseća i reaguje na ono što mu govorite i što delite sa njim…a to je EMOTIVNA POVEZANOST koju ima sa vama dok vi pričate.

Da vam objasnim…

Muškarci se najčešće ZATVARAJU i POVLAČE jer ne mogu da shvate, vide, niti da razumeju šta se dešava u vašoj glavi i šta osećate.

Onda žena počinje da se nervira i isfrustrirana je činjenicom da je on ignoriše tako da se i ona ZATVARA.

Znam da ste već prošli kroz ovakvu situaciju sa muškarcima (i da ste ponavljale iste greške). Nešto se dešava između vas i vašeg partnera i imate onaj nesnosni osećaj u stomaku koji jednostavno ne možete da ignorišete.

Svesna si toga da nešto ne valja i tvoja mašta počinje da radi. U tebi počinje prava poplava emocija, a ti želiš da tvoj muškarac i vidi i razume razlog zašto se ti tako osećaš. Želiš da RAZUME tebe i razlog zbog kog SI NEZADOVOLJNA. Naravno, ova ženska patnja nije ni nalik tome kako muškarci prolaze kroz ovaj emotivni proces.

Oni često pomisle: Nemam pojma zašto se ona ovako ponaša i o čemu se radi, ali mi se ne svidja ova situacija i užasno se osećam. Koji je njen problem? I zašto tako ludi? Kakva noćna mora. Želim da se ovo završi.

 

Da skratim priču, ono što je počelo kao nesporazum i situacija u kojoj se niste dobro osećali u vezi sa nečim, a želeli ste da on to uvidi i odreaguje, pretvorilo se u nešto što je prouzrokovalo ogromnu DISTANCU među vama.

 

I vaša emotivna iskustva dovela su do toga da oboje osetite distancu i frustriranost tako da niste mogli više da budete bliski i emotivno otvoreni jedno prema drugom.

Naravno, ako znate kako da KOMUNICIRATE sa njim i znate kako da ga navedete da vas SASLUŠA i ODREAGUJE pozitivno onda će i razumeti vaša osećanja.

Tada ove komplikovane situacije postaju momenat kada vas dvoje postajete BLISKIJI i učite neverovatne stvari jedno o drugom koje grade vašu ljubav i privlačnost.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4