POLUDEĆE ZA TOBOM: Ovim stvarima nijedan muškarac NEĆE ODOLETI…

POLUDEĆE ZA TOBOM: Ovim stvarima nijedan muškarac NEĆE ODOLETI…

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

Pročitaj ovo ponovo. Ne može biti važnije. Komunikacija JE ODGOVOR koji dobijaš.

Najbitnija stvar je- ako želiš da u tvojoj vezi postoji poverenje i razmena emocija- zapravo ti pomogneš svom dečku da razume ono o čemu govoriš. Ako možeš to da izvedeš i provedeš malo vremena da mu pomogneš da te razume, onda bukvalno imaš 100 puta veće šanse da dobiješ rezultat koji želiš iskazivanjem svojih misli i osećanja. Često JE jedini REZULTAT kojem devojke teže osećanje da ih muškarci RAZUMEJU.

 

Da vas pitam jednu stvar… Šta mislite da bi se desilo kada biste danas odlučili da preuzmete 100% odgovornosti za vaš način komunikacije i iskazivanje osećanja koja čine da se osećate frustrirano i nervozno? Da li bi se on drugačije postavio prema vama? Mislim da biste se iznenadile njegovom reakcijom… I ZNAM da bi vam se svidela.

 

Jedan od izazova kada smo u fenomenalnoj vezi je to što smo preplavljeni emocijama da naš razum bukvalno pliva sa idejama i osećanjima. Pošto mi tačno znamo šta se dešava u našim glavama, pravimo užasnu grešku misleći da će sa par reči objašnjenja, naš partner odmah razumeti naša osećanja.

 

GREŠKA.

Ako razmislite o tome i iskreni ste prema sebi, čak ni VI ne znate i ne razumete sva osećanja, emocije i misli koje vam prolaze kroz glavu. Poenta je: greška što mislite da je muškarcu lako da vas razume kada bi samo zastao i saslušao vas je 10 puta gora zbog činjenice da se oni često ni NE TRUDE da razumeju šta mislite i osećate.

Njegove misli su na potpuno drugom mestu i nisu fokusirane na vas. Pogotovo ako nije bilo dovoljno vremena da se veže za vas na emotivnom nivou. Šta muškarci obično rade umesto da se povežu sa devojkama i razumeju ih? Tačno – pokušavaju da REŠE problem za koji misle da vas muči. Ili pokušavaju da pobegnu od vas dok preživljavate emotivnu buru zato što ne razumeju vaše emocije ili nisu spremni ni mentalno ni emotivno da vam se posvete i popričaju o situaciji.

 

Postoji TAJNA kako muškarca pripremiti mentalno i emotivno gde će on spontano poželeti da vas saluša poveže se sa vama na dubljem emotivnom nivou.

To ćete učiniti stvaranjem emotivne povezanosti sa vašim muškarcem. Ona se stvara i razvija komunikacijom, a u sledećem članku ću vam otkriti dve tajne komunikacije koje će učiniti da vam se frajer skroz otvori.

 

 

Ana Stanković / pufnica.com

Stranice: 1 2 3 4