Rečima do MUŠKOG SRCA: Kaži mu OVO i VOLEĆE TE KAO NIKOG DO SADA…

Rečima do MUŠKOG SRCA: Kaži mu OVO i VOLEĆE TE KAO NIKOG DO SADA…

4. rujna 2017. Off By Admin 1

Bilo da ste tek uplovili u vezu, ili ste već udate, postoje neke stvari koje su svima potrebne, bez obzira na ljubavni staž- potreba čoveka da se oseća voljeno i seksi.

Ne treba to samo ženama, već i jačem polu. Donosimo vam šest stvari koje im možete reći, a zbog kojih će vas odmah zavoleti.

 

“Izgledaš sjajno”

I muškarci su, baš kao i žene, nesigurni. Bez obzira da li to pokazuje ili ne, često se pita da li mu majica bolje stoje uvučena u farmerke ili opuštena, ili da li mu je stomak preveliki. Kompliment koji vam predlažemo je naročito dobar ukoliko je skoro krenuo u teretanu – time ćete ga podstaći da još intenzivnije radi na sebi.

 

 

“Obožavam tvoj…(deo tela po želji)

Ponekad je određenost poželjna. Da se ne lažemo, svi znamo šta bi muškarci najviše voleli da im pohvalite, ali možete i improvizovati – u svakom slučaju, kompliment će mu prijati.

 

 

“Obožavam kad uradiš…” (dovršite sami)

Od ovog komplimenta ćete se i vi okoristiti. Muškarci, po tradicionalnoj podeli uloga, treba da iniciraju stvari, ali sigurno će mu prijati ako vi povremeno preuzmete uzde. Uostalom, ukoliko mu napomenete koliko volite kada vas češka po leđima, sigurno će to češće raditi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2