VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Evo ko će imati dosta novca a ko probleme na poslu!

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Evo ko će imati dosta novca a ko probleme na poslu!

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

Mesečni finansijski horoskop za septembar obeležiće povratak retrogradnog Merkura u direktan hod!

Ovan

 

Septembar je povoljan mesec za profesionalni život Ovnova. Kroz kuću posla Ovna prolazi Sunce (do 22. septembra), Mars (kreće 5. septembra) i Merkur (nakon 8. septembra). Najvažnije od svega, nakon retrogradnog kretanja koje je trajalo oko tri nedelje, Merkur, vladar kuće posla Ovna, nastavlja direktnim hodom 5. septembra. To će zahtevati dosta truda i zalaganja da se stvari reorganizuju prema potrebama i težnjama. Ovo nije nimalo lak period. Suočićete se sa zamkama, greškama i predrasudama, sa zbunjujućim okolnostima i poteškoćama s koncentracijom. Sve to uzrokovaće opozicija prethodno spomenutih planeta s Neptunom. Uprkos tome, vi možete postići puno i samo vam treba dovoljno budnosti i opreza kako biste ostvarili trajne rezultate. Posle prve dve dekade, finansijska situacija biće najbolja.

 

 

Bik

 

Povoljan aspekt koji Venera (vladar kuće posla Bika) pravi u prvoj dekadi septembra 2017. godine sa Saturnom (vladarem kuće karijere) i s Jupiterom (smeštenim u kući posla) govori o postignućima i uspehu, s pozitivnim ishodima, posebno kada se radi o novcu i investiranju. Porodica će vam pomoći. Ako stvari pogledate iz druge perspektive, septembar je dobar za sve što ima veze s kreativnošću, promocijom, prezentacijom, talentom i donosi vam prilike da se istaknete. S vremena na vreme posao vam donosi zadovoljstvo ili će vam izgledati kao dečja igra, ali postoje situacije kada će ljubavna situacija uticati na vaš posao ili čak na novčanik!

 

 

Blizanci

 

Tokom septembra 2017. godine, Sunce, Mars (vladar kuće posla Blizanaca), Merkur i Venera prolaze kroz kuću koja je odgovorna za nekretnine, terene, dvorišta i slično. Vreme je za gradnju, uređenje prostora, čišćenje ili investiranje. Neki Blizanci biće zainteresovani za poljoprivredu, vrtlarstvo, vinogradarstvo, drugi će se zainteresovati za istoriju, arheologiju i druga polja koja imaju veze s prošlošću. Posla će biti puno. U poslednjoj dekadi meseca rezultati će biti vidljivi i veća je mogućnost ostvarenja uspeha. Merkur kreće direktnim hodom i pokreće stvari. Prve dve dekade donose vam nova poznanstva i zaradu kroz suradnje, kupce, klijente, korisnike.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4