VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Evo ko će imati dosta novca a ko probleme na poslu!

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Evo ko će imati dosta novca a ko probleme na poslu!

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

Rak

 

Glavni kvaliteti Rakova tokom septembra 2017. godine su mudrost, sposobnost kalkulacija, sortiranja, pronalaska važnih informacija, u skladu s položajem Marsa u kući karijere Raka. Presudnu ulogu imaće komunikacija, bez obzira na to da li se radi o pisanoj ili izgovorenoj reči (prezentacije, održavanje govora, pregovori i slično). Poslovne obaveze uključuju putovanja i niz sastanaka. U prve dve dekade septembra novac neće biti upitan, jer se Venera nalazi u kući novca Raka. Mogli biste imati više nego što vam je potrebno, možda ćete primiti novčani poklon. U zadnjoj dekadi oni koji se bave s nekretninama, poljoprivredom i izgradnjom imaće sreće.

 

 

Lav

 

S Venerom, vladarem kuće karijere Lava, koja je smeštena u Lavu i pravi pozitivne aspekte, prve dve dekade septembra izgledaju uspešno i donose ugled i dobru kontrolu nad vašim profesionalnim životom. Talasi energije pritiču u kuću novca Lava, kojoj pridonosi i moćno Sunce (koje vlada Lavom), hrabar i poduzetničkog duha Mars i Merkur koji će vam dobro doći kada se radi o komunikaciji i pregovorima. Tokom zadnje dekade septembra vašoj kući novca pridonosi i Venera. Bićete zadovoljni svojom karijerom, koncentrisani na posao i tražićete nove puteve i načine da povećate zaradu ili će vas nešto vući da se upustite u razne finansijske akcije. Da biste na kraju odneli pobedu, dobro morate odvagnuti koje su vam opcije.

 

 

Devica

 

Merkur, vladar Device i kuće karijere Device nastavlja direktnim hodom 5. septembra 2017. godine i 8. septembra ulazi u Devicu. To znači da ćete se koncentrirati na ono što morate napraviti. Tokom zadnjih nedelja analizirali ste svoju situaciju i došli do određenih zaključaka i sada ste spremni za ozbiljnu akciju. Sunce, isto tako, smešteno u Devici sve do 20. septembra (i baš je gužva u Devici ovog meseca), daje vam autoritet i više ciljeve. Pod ovakvim astrološkim sklopom vi ćete sigurno napredovati. Venera, vladar kuće novca, biće velikodušna.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4