VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Evo ko će imati dosta novca a ko probleme na poslu!

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Evo ko će imati dosta novca a ko probleme na poslu!

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

Vaga

 

Prve dve dekade meseca povoljne su za zajedničke aktivnosti, za sve vezano za grupe, udruženja, organizacije i događaje koji uključuju prisustvo puno ljudi. Venera, vladar Vage, nalazi se u 11. kući, u srećnoj kući koja donosi nove mogućnosti, popularnost, podršku, zaštitu i često se dogodi da se neki snovi obistine. Vaša profesionalna postignuća dolaze kroz sreću, šarm i diplomatiju, zato što su Sunce, Mars i Merkur smešteni u senovitom području 12. kuće i smanjena je mogućnost da će inicijativa i takmičenj doneti željene rezultate. Ali, Sunce ulazi u Vagu 22. septembra i otvara mogućnosti za ostvarenje ambicija i uspeha. Što se finansija tiče, pazite s troškovima i budite promišljeni.

 

 

Škorpija

 

5. septembra Merkur kreće direktnim hodom u kući karijere, upravo tamo gde se, 21. avgusta, događa pomračenje. Događaji donose promene i iznenađenja. Ovaj je period povezan s masom i društvom i zato očekujte uključenje u kolektivni projekt ili javni događaj. Mogli biste biti vođa grupe. Tokom septembra sviđaćete se šefovima ili autoritetima i mogli biste imati koristi od svoje bolje polovine ili nekog kome se sviđate. Što se finansija tiče, ovo je dobar period i mogli biste dobiti novčani dar.

 

 

Strelac

 

Septembar je sjajan mesec. Kroz kuću karijere Strelca prolaze Sunce, Mars i vladar te kuće, Merkur. S ovakvom kombinacijom možete postići sjajne stvari. Sunce vam pomaže da postignete bolji ugled, autoritet i da budete na dobrom glasu. Mars zahteva akciju, pokreće vaš preduzetnički i takmičarski duh i želju da dokažete što sve možete. Sunce i Mars donose nove ambicije, moć i uticaj. Merkur, smešten na idealnom mestu, donosi nove spoznaje i planove za novitete nakon što izađe iz svog retrogradnog ciklusa, 5. septembra. To znači da ćete dobiti vetar u leđa – i to jak vetar! Dobro upravljajte stvarima i daleko ćete dogurati. Finansijska situacija je dobra.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4