Horoskop i LJUBOMORA: Ovnu je potrebno apsolutno POVERENJE, Vodolije NE ZNAJU šta je ljubomora…

Horoskop i LJUBOMORA: Ovnu je potrebno apsolutno POVERENJE, Vodolije NE ZNAJU šta je ljubomora…

5. rujna 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Ona obožava partnera. Pri tome nema ni traga ljubomori. No, pokuša li on da iskoristiti njenu toleranciju, Vaga postaje neuračunljiva, nepredvidiva i opasna. Gde i kad ona udari, ostaju samo ruševine. Naš savet je: izbegavajte sukobe, i sami razmislite da li vaša ljubomora zaista ima realnu podlogu ili ne.

 

 

Škorpija

Škorpija isijava ljubomoru. Bez obzira da li postoji za to trenutni razlog, ili je on postojao pre nekoliko meseci, pa čak i godina. Rođeni u ovom znaku su ljubomorni na svakoga ko je ikada stajao u blizini njihovog partnera. Problem je veći što Škorpija teško izračunava svoja osećanja. Pa čak i u slučaju ljubomore. A upravo je u ovakvim trenucima važno reći sve, ako želite da sačuvati vezu.

 

 

Strelac

On će u svetu da iskazuje svoju sreću čak i kada se u srcu trese od ljubomore. On je neće priznati, a neće ni postavljati indiskretna pitanja. Bilo bi to ispod njegovog dostojanstva. No, problem je što on prevare niti zaboravlja, a niti prašta, iako to možda ne pokazuje. Ipak, najbolje je da sa Strelcem odmah razrešite i najmanji povod za ljubomoru, kako se on ne bi pretvorio u nerešiv problem.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4