HOROSKOP ZA SEPTEMBAR, MESEC LJUBAVI I NOVCA- Vatrena energija planeta donosi ŠANSU ZA OSTVARIVANJE VELIKIH SNOVA…

HOROSKOP ZA SEPTEMBAR, MESEC LJUBAVI I NOVCA- Vatrena energija planeta donosi ŠANSU ZA OSTVARIVANJE VELIKIH SNOVA…

5. rujna 2017. 0 By Admin 1

Septembar ove godine obeležiće veliki trigon Venere, Saturna i Urana! Ova vatrena energija doneće šansu za ostvarivanje velikih snova! Ipak, zvezda septembra biće Jupiter – planeta sreće! U znak Vage ušao je pre godinu dana i bacio fokus na odnose, bračne, partnerske, ali i na sva pravna i zakonska pitanja!

 

Jupiter će tokom septembra gaziti napred i pre nego što uđe u znak Škorpije, doneće još jednu i poslednju priliku onima koji već godinu dana prolaze krize na emotivnom planu da konačno raskrste sa starim i započnu nove veze!

 

 

OVAN

Ljubav

 

Ukoliko ste preživeli ljubavne testove od kraja jula i krenuli određenim putem, znajte da je taj put najbolji za vas! Veze koje su se završile, završile su se sa razlogom, a septembar mesec vam sprema nova i lepa uzbuđenja. Tokom većine septembra imaćete punu podršku Venere iz vatrenog znaka Lava i vašeg polja ljubavi! Sami ostati nećete sigurno! Već od 5. septembra, kada Merkur krene napred iz vašeg polja ljubavi, bićete mnogo raspoloženiji za zdravu komunikaciju, a ne za prazne priče!

 

Provod i društvo će vas čekati na svakom ćošku, pa su upravo između 6. i 18. septembra moguća nova poznanstva, ali i jake emocije i strasti prema Strelcu, Ribi ili Lavu! Neke od vas možda bude mučila prošlost, ali realnom pomirenju se ne nadajte pre 25. septembra, kada su i čuda moguća!

 

 

Posao i finansije

U prethodnom periodu pošteno ste se istrošili! Međutim, sve što ste trošili na bliske osobe nemojte da žalite. Zbog tranzita Venere kroz vaše prirodno polje kreativnosti i sreće, novac će do 22. seprembra dolaziti u vaše ruke lakše nego u prethodnom periodu. Mars će od 6. septembra ulaskom u vaše astrološko polje posla doneti mnogo više konkretne akcije, ambicije ali i više posla! Ono što bi trebalo da izbegavate jesu konflikti sa Devicom ili Jarcem na poslu, posebno u periodu između 10. i 17. septembra. Vatreni trogon Urana iz vašeg polja ličnosti, Venere iz polja kreativnosti i Saturna iz polja inostranstva doneće veliku poslovnu priliku i za mnoge od vas saradnju sa inostranstvom, ali i proširenje posla i uspeh i nove važne kontakte sa veoma uticajnim ličnostima!

 

 

 

BIK

Ljubav

Ljubav je za vas pokretač, a u prethodnom periodu, posebno krajem avgusta meseca, mogli ste da se osećate osetljivije nego inače, a većina se mogla vratiti i u prošlost! Oko 6. septembra pun mesec doneće vam posebne emocije i idealizacije, ali i mogućnost pomirenja sa nekim o kom već neko vreme maštate. Kako će se ova lunacija dešavati u znaku mističnih Riba, ne dozvolite da se zanesete previše, ali svakako slušajte svoju intuiciju! Tranzit Venere kroz znak Lava i njen boravak u vašem astrološkom polju doma i porodice doneće više pozitivne energije i entuzijazma, a prošlost ćete ostaviti iza sebe! Mars iz astrološkog polja ljubavi dodatno će začiniti vaše veze i uneti više strasti! Ipak, Mars će od 6. septembra u znaku sitničave Device pa će mnogi od vas možda biti na meti kritika partnera!

 

Ipak, dobre vesti su da će za sve vas tranzit Marsa doneti i više akcije na polju ljubavi, a posebno slobodnim Bikovima! U blizini kuće moguće je poznanstvo između 13. i 24. septembra sa jednim Ovnom, Vagom ili Jarcem koje će vas krajem septembra opčiniti!

 

 

Posao i finansije

Vi ste strpljivi i istrajni čak i kada svi oko vas izgube fokus! Retro Merkur će do 5. septembra i u vaš život uneti pomalo konfuzije, ali nakon njegovog vraćanja na pravi put i vama povratak u realnost! Svim Bikovima koji rade u kolektivu kroz timski rad, ili se bave poslovima u vezi sa finansijama i marketingom ukazaće se jedinstvena prilika da kroz saradnju i poznanstvo sa Devicom ili Vodolijom napreduju i dožive uspeh velikog projekta, posebno u periodu između 15. i 27. septembra. Tranzit Marsa kroz njihovo polje kreativnosti i sreće iz marljivog znaka Device u Bikovima će probuditi takmičarski duh, a posla ćete imati na pretek! Finansijska situacija podržana lepim aspektima Venere čitavog septembra je na zavidnom nivou, a krajem meseca očekuju vas neverovatne prilike za dobitke kroz igre na sreću, ali i povišica!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6