HOROSKOP ZA SEPTEMBAR, MESEC LJUBAVI I NOVCA- Vatrena energija planeta donosi ŠANSU ZA OSTVARIVANJE VELIKIH SNOVA…

HOROSKOP ZA SEPTEMBAR, MESEC LJUBAVI I NOVCA- Vatrena energija planeta donosi ŠANSU ZA OSTVARIVANJE VELIKIH SNOVA…

5. Septembra 2017. Off By Admin 1

BLIZANCI

Ljubav

Venerini napeti aspekti krajem avgusta najmanje su uticali na vas! Vi volite igru i prijaju vam izazovi! Pun mesec će vam oko 6. juna naglasiti emocije i doneti malo tenzije u vašim odnosima! Do 10. septembra ne prenagljujte sa odlukama, jer nakon toga Saturn iz vašeg polja odnosa i Venera iz polja komunikacije doneće vam novu priliku da stabilizujete svoju vezu, a prelaskom Venere u vaše polje strasti uzburkaće uspavane emocije prema partneru.

 

Slobodni Blizanci biće otvoreni za razne kombinacije! Ipak, između 11. i 22. septembra pozeleće da se skrase sa Ribom, Vodolijom ili Ovnom! Moguće je poznanstvo na putu, ali svakako neočekivano. Ljubav u vaš život ulazi iznenada i na velika vrata! Ono što ste čekali cele godine sada vam je ispred nosa! Ne propustite ovaj fenomenalni uticaj vatrenog trigona Venere, Urana i Saturna i uživajte u ovom emotivnom zemljotresu.

 

 

Posao i finansije

Uspeh vam ponekad izmiče jer ne možete da se fokusirate na cilj! Vi znate vašu vrednost i koliko vam zapravo malo treba, ali ste mozda i prethodnom periodu bili pomalo rasejani. Već od 5. septembra, kada vladar vašeg znaka Merkur krene napred, očekuju vas pozitivne poslovne promene. Posla će biti mnogo više, čak ćete deo obaveza donositi i kući. Vama monotonija ne prija pa ćete i te kako uživati u ovoj bržoj energiji i osećaju ispunjenosti poslom! Preko Strelca ili Vodolije moguća je lepa poslovna ponuda između 16. i 22. septembra! Mlad mesec iz vašeg polja posla oko 20. septembra mnogima od vas donosi idealan period za započinjanje sopstvenog biznisa.

 

 

 

RAK

Ljubav

U drugoj polovini avgusta ljubav je za vas mogla biti teška, ili bar komplikovana, tema! Venera vas je stavljala na razne testove, a veze koje su opstale zaslužuju aplauz jer su prošle jake izazove! Ukoliko ste raskrstili sa Jarcem ili Škorpijom – to je za vaše najbolje dobro. Loša komukikacija prekida se oko 5. septembra a već 6. pun mesec iz znaka Riba doneće novu energiju u vaš život!

 

Mnogi slobodni Rakovi, uz pomoć lepih aspekata dva najveća benefita Venere i Jupitera, spajaće lepo i korisno, a preko posla biste mogli da upoznate nekog iskrenog i lojalnog baš kao što ste vi sami! Između 7. i 13. septembra obratite pažnju – možda je vaš simpatični kolega/koleginica baš ta osoba kojoj bi trebalo pružiti šansu.

 

 

Posao i finansije

Kraj avgusta mogao vam je doneti velike troškove i neplanirane izdatke, a moguć je bio i blagi poslovni zastoj. Ulaskom u septembar dobićete priliku da rešite neki administrativni problem ili pokrenete rešavanje nekog pravnog pitanja. Pun mesec iz znaka Riba oko 6. septembra doneće vam dobru saradnju sa inostranstvom, ali i neke tajne poslovne dogovore sa Lavom ili Vagom! Venera i Jupiter u dobrom odnosu iz vašeg polja finansija pokrenuće dobru zaradu. Bilo bi dobro da iskoristite period do 18. septembra i uložite novac u nešto o čemu dugo maštate. U septembru ćete biti magnet za novac pa se ne bojte da ga podelite ili potrošite malo više nego obično.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6