HOROSKOP ZA SEPTEMBAR, MESEC LJUBAVI I NOVCA- Vatrena energija planeta donosi ŠANSU ZA OSTVARIVANJE VELIKIH SNOVA…

HOROSKOP ZA SEPTEMBAR, MESEC LJUBAVI I NOVCA- Vatrena energija planeta donosi ŠANSU ZA OSTVARIVANJE VELIKIH SNOVA…

5. rujna 2017. 0 By Admin 1

LAV

Ljubav

Period iza vas pun je intriga, radnji iza kulisa, a najveća emotivna dešavanja bila su daleko od očiju javnosti! Neki od vas uplovili su u tajne veze iz kojih je bilo teško izvući se. Ulazak Venere u vaš znak i njen boravak do 21. septembra doneće vam mnogo sreće na svim poljima, a posebno na emotivnom planu!

 

Sve slobodne Lavove čeka nešto novo, a neke od fatalnih ljubavi mogu početi upravo preko društvenih mreža! Jedna Vaga, Ovan ili Strelac neočekivano će vas trgnuti iz monotonije i u vama probuditi leptiriće! Krajem meseca, posebno između 23. i 28. septembra iskoristite pozitivne energetske uplive planeta i ozvaničite vašu vezu ili barem razmislite o zajedničkom životu!

 

 

Posao i finansije

Već krajem jula finansijska situacija se drastično popravlja, jer Venera iz vašeg znaka donosi izobilje u vaše živote! Pun mesec iz vašeg polja pozajmica oko 6. septembra donosi neke zaostale isplate ili rešavanje nekog duga od pre! Ovih dana, oko punog meseca, u vama će se posebno probuditi hedonistički porivi pa ćete najverovatnije sve trošiti na izlaske! Do 20.septembra uživaćete u procvatu posla i pojačanoj zaradi, ali ćete u isto vreme imati veliki poriv za trošenjem, uživanjem u luksuzu i impulsivno ćete donositi odluke. Uz podršku Marsa iz polja novca do kraja meseca sve poslovne poteze koje budete preduzeli rezultiraće uspehom! Oko 22. septembra, preko Device ili Vage, moguća je nova poslovna ponuda ili ponuda za partnerstvo koju bi trebalo da prihvatite!

 

 

 

DEVICA

Ljubav

Možda se pod uticajem retro Merkura iz vašeg znaka osećate pomalo rasejano, ali već početkom septembra vaše misli i želje biće usmerene ka pravoj osobi! Pun mesec iz vašeg polja braka i veza doneće kulminaciju i razrešenje neke ljubavne dileme! Zauzete Device će ovaj tranzit podneti možda dublje nego inače pa su moguće sumnje u partnera i njegovu vernost. Tih nekoliko dana oko punog meseca, između 4. i 8. septembra vam mogu doneti i neke iluzije pa dobro oslušnite šta vaša intuicija ima da vam poruči u vezi sa Bikom, Ribom ili Rakom.

 

Slobodne Device osetiće pozitivnu energiju Venere iz vatrenog Lava i Jupitera iz Vage a ovaj lep aspekt mnogima će doneti neku tajnu ili na neki način zabranjenu ljubav! Moguće je da ćete imati želju da otputujete daleko od svih sa Škorpijom ili Jarcem, ali kako ne volite ništa da tajite već od 21. septembra težićete mnogo otvorenijim susretima. Preuzmite inicijativu i očekujte najbolje od ove veze!

 

 

Posao i finansije

Vredne i radne jedva čekate septembar i pokretačku energiju! Nakon 6. septembra vaši poslovni ciljevi i želje biće  mnogo jasniji i realniji, a razmirice koje ste imali sa kolegama ćete konačno rešiti! Obratite pažnju u periodu oko punog meseca 6. septembra. Uz konjukciju sa Neptunom, planetom iluzija i obmane, moguće su pogrešne procene, pa pazite sa kim poslujete. Između 11. i 20. septembra moguća su unapređenja, povišice, ali i tajni poslovni pregovori. Škorpija ili Ovan daće vam punu poslovnu podršku da se pokrene poslovni projekat na koji dugo čekate. Device koje se bave poslovima u vezi sa administracijom, rade od kuće ili se bave poslovima koji uključuju komunikaciju sa velikim brojem ljudi, krajem meseca mogu očekivati veće promene, nove saradnike, ali i prekide nekih saradnji.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6