IZGORIT ĆE OD LJUBOMORE: Magični Ženski Trikovi koji će ga totalno IZLUDITI…

IZGORIT ĆE OD LJUBOMORE: Magični Ženski Trikovi koji će ga totalno IZLUDITI…

5. rujna 2017. 0 By Admin 1

Po ovom pitanju, baš sve su žene iste, htele one to da priznaju ili ne.

Nakon svakog raskida, koji vam ostavlja gorak ukus u ustima da vas on očigledno ne ceni dovoljno, sledi proces oporavka, koji redovno uključuje i razne čudne načine na koje se pokušavate oporaviti.

Ovo se prvenstveno odnosi na pokušaje da svom bivšem partneru pokažete kako ste dobro i kako vas neko poput njega ne može pokolebati u baš ničemu, dok je istina malo drugačija.

Na jednom mestu smo sakupile nekoliko najčešćih stvari koje rade devojke, kako bi to pokazale.

 

 

1. Se*si selfiji

Na kojima pokazuju svu svoju raskoš, ali i najčešće novu boju kose ili frizuru pa nek vidi šta propušta.

 

2. Samo najbolje iz prošlosti

Naravno, tu su i najbolje slike, koje se vade iz prošlosti, a iz nekog razloga dosad nisu objavljenje na Fejsbuku ili Instagramu. Najčešće s letovanja…

 

3. Misteriozne večere

I ne samo večere: doručci, brančevi, deserti, odlasci u bioskop, šetnje prirodom, i sve one aktivnosti koje sada radite s prijateljicama, ali vaš bivši dečko to ne mora da zna pa neka misli sa kim ste.

 

4. Izlasci

Sada se zabavljate bolje nego ikad pre pa želite da on to vidi. O depresiji koja nastupa dan nakon lude noći, sada nećete razmišljati.

 

5. Poziranje s atraktivnim prijateljem/kolegom/bratom od prijateljice

Iako nemate nameru da se petljate sa njim, želite da vašeg bivšeg pogodi strelica ljubomore, jer vreme provodi u atraktivnom muškom društvu. Nadate se kako vam njihove devojke neće zameriti ovaj plemeniti cilj.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2