KAD MUŠKARAC OTVORI SRCE: 10 rečenica koje DOKAZUJU njegovu LJUBAV PREMA TEBI

KAD MUŠKARAC OTVORI SRCE: 10 rečenica koje DOKAZUJU njegovu LJUBAV PREMA TEBI

5. rujna 2017. Off By Admin 1

Kada muškarac upozna i spoji se sa ženom koja je njegova idealna polovina, koja ga ispunjava, neprestano raduje, uzbuđuje i privlači, s kojom može da bude ono što zaista jeste, kojoj može da kaže sve što misli i oseća, rešava da je nikada ne napusti. Rešava da je sačuva po svaku cenu, da je voli, neguje i brine o njoj do samog kraja… A, sve zato što za nju može da kaže sledećih 10 stvari!

 

 

Ona me podržava

Svakom muškarcu treba ženska ruka na putu do uspeha – da ga pdoigne kada padne, da mu da savet, smernicu, smisao kada ga nema, pomoć, podršku…

 

Ona je predivna

Lepota je u oku posmatrača, a svaki muškarac želi pored sebe ženu koja će za njega samog biti najlepša na svetu. On hoće da uživa u njenom licu i telu, i za njega ona mora da bude prekrasna, čak iako za druge možda nije takva.

 

Ona je plemenita i pažljiva

Muškarci vole žene koje su brižne, tople i spremne da ih saslušaju i pomognu im. Kada naiđu na nežnu ženu koja želi da se brine o njima, spremni su da istu brigu daju nazad.

Ona je puna života

Život je ponekad komplikovan, težak i dosadan. Muškarci su oduševljeni kada pronađu srećnu ženu, punu optimizma i pozitivnog duha, pored koje će život biti podnošljiviji i radosniji.

 

Voli me iz dubine duše

Pa, to je svakako najvažnija stvar. Ako muškarac pronađe ženu koja ga voli svim srcem i više od ičega, pronašao je blago na kakvo se jednom u životu “nabasa”.

 

 

Spremna je na kompromise i razume me

Kada muškarac pronađe ženu koja je spremna na kompromise, zna da su šanse da ostane kraj nje zaista velike. Isto tako zna da je to samo pola posla, te i da sam mora da bude spreman na to da se prilagođava i pravi ustupke. Nijedan uspešan i dugotrajan odnos ne može da prođe bez kompromisa i tolerancije.

 

Gde god da sam, sa njom se osećam kao da sam kod kuće

Kada oseti da je pronašao svoje mesto na svetu, i da je to mesto pored te žene, muškarac se bespovratno zaljubljuje. Ako se on oseća kao svoj na svome kada je sa njom, zašto bi, zaboga, ikada poželeo da ode?

 

Ona mi kaže ako grešim

Svaki muškarac, iako to ne priznaje na prvu, pored sebe želi ženu koja će mu staviti do znanja ako se ponaša “ludo” ili “glupo”. Ponekad jeste frustrirajuće, ali njima zaista treba žena koja će im otvoreno reći ako prave velike greške i povlače pogrešne poteze.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2