NJEGOVA LJUBAV PRIPADA DRUGOJ ŽENI: Ovi znakovi otkrivaju da nisi JEDINA u njegovom životu…

NJEGOVA LJUBAV PRIPADA DRUGOJ ŽENI: Ovi znakovi otkrivaju da nisi JEDINA u njegovom životu…

5. rujna 2017. 0 By Admin 1

Veoma često dešava se da smo mi žene zaslepljene sopstvenom zaljubljenošću i da odbijamo da čitamo izmedju redova, a tako bismo na vreme spoznale da nismo jedine “u igri”. Kada je vreme da počnete da sumnjate? Ne postoji određeni vremenski period posle koga ćete biti sigurne u njegove namere, ali postoje znaci koji će ga, bez sumnje, odati.

 

 

1. Da li on priča o vama kao o paru

Veoma je bitno da ste posle određenog vremena definisali vaš odnos. Reč “veza” je jako čvrsta, a momci su svakako svesni šta to predstavlja, prema tome ako vas dvoje nikada nije stavio u taj kontekst, ovo je već ozbiljan znak da nešto nije kako treba. Vrlo verovatno da on to nije učinio zbog toga što ne želi da se ti nadaš nečemu većem od vašeg postojećeg odnosa. Vi se dopisujete, izlazite zajedno, možda čak i spavate, ponašate se kao pravi par, ali niste u vezi. U slučaju da vas odnos već duže vreme nije definisan, a ti to pokušavaš uraditi dok neprestano nailaziš na njegov otpor, jedno je sigurno – on očigledno ne želi vezu ili si mu ipak samo druga opcija.

 

 

2. Da li ga zanima kako si provela svoj dan

Iako se verovatno često dopisujete i razgovarate, njega nikad ne zanima kako si ti provela svoj dan i šta se trenutno dešava u tvom životu. Tim pitanjem bi trebao da pokazuje svoju zainteresovanost za tebe. Ako ti tokom celog dana razmisljaš kako je, gde je i šta radi, a on se nikad ne seti da tebe pita isto, da li je vredan tvog vremena? Zapitaj se kakvo je vaše dopisivanje. Da li on odgovara samo na ta obična pitanja poput “Kada se vidimo?” i slično? Onda defitinivno razmili o tome da li te zaslužuje takvim ponašanjem.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2