Povratak retrogradnog Merkura u direktan hod od 5. septembra 2017.: Vodolije dobijaju iznenadnu ponudu, Škorpije očekuje novi važan početak…

Povratak retrogradnog Merkura u direktan hod od 5. septembra 2017.: Vodolije dobijaju iznenadnu ponudu, Škorpije očekuje novi važan početak…

5. rujna 2017. 0 By Admin 1

Veruješ li u snove? Postoji li magija? Postoje li čuda?

Utorak, 5. septembar 2017. godine – famozni, ovog dana Sunce u znaku Device napraviće direktnu opoziciju sa Neptunom. Zbog toga možemo imati manjak energije, što će posebno osećati Ribe i Device. Ovaj aspekt izaziva i da se osećamo manje vrednima, te da budemo poprilično zbunjeni. A zbog direktnog Merkura pak, sada je dobro da sačekamo i nikamo ne žurimo, to posebno važi za promenljive Device, Ribe, Strelčeve i Blizance.

 

Sunce u Devici pita Neptuna u Ribama:..” Sadašnji aspekt pogoduje onima koji se bave umetnošću i svime što ima veze sa njom, kao i za sve koji vole da beže u svoj svet, jer vole vreme provoditi sami sa sobom, a sada za to zaista imaju priliku. Takođe, dobro je na ovaj dan meditirati, posebno ako ste u podznaku Ovan ili Vaga.

 

Ovog dana Merkur u Lavu kreće u direktan hod, i slavimo ga svi, jer dok je bio retrogradan sve nas je poremetio i dobrano uzdrmao. Vratio nam je u živote razne ljude i događaje iz prošlosti i stvorio mnogo komplikacija u odnosima. No, sada Merkur kreće pravo i radi red, raščišćava nered i postavlja nove standarde. I već 10. septembra ponovno ulazi u znak Device, gde je donedavno boravio, te pokreće nas na još više reda i rada.

 

Škorpije očekuje novi važan početak

Pokrenuće se tada sve ono što je bio stalo, te će nas proći potreba da se vraćamo na neto od ranije i da to obnavljamo. ostaćemo lakši i sebi i drugima. Ovnovi će rešavati posao, a Bikovi porodične odnose. Blizanci će potpisivati bitne papire, Rakovi će se okrenuti sebi, dok će Lavovi praviti novčane planove, ali Device su sada svoji na svome. Vagama će biti potrebna podrška, Škorpije će započeti nešto novo, dok je za Strelčeve ovo vreme dobre zabave. Jarčevima sada raste ugled, Vodolije dobijaju iznenadnu ponudu, a jedino će se Ribe osećati iscrpljeno.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3