Povratak retrogradnog Merkura u direktan hod od 5. septembra 2017.: Vodolije dobijaju iznenadnu ponudu, Škorpije očekuje novi važan početak…

Povratak retrogradnog Merkura u direktan hod od 5. septembra 2017.: Vodolije dobijaju iznenadnu ponudu, Škorpije očekuje novi važan početak…

5. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

Ovog 5. septembra, u 11.34 sati, Mars ulazi u znak Device, gde će boraviti do 22. oktobra, i postaje praktičan. Energija se sada kanališe u nove početke, svi to osećamo, i očekujemo ih “na nogama”. Sada sa ovom energijom postajemo uslužniji prema drugima, spremni da pružimo neku uslugu, a posebno Rakovi i Ribe.

 

No, mnogi bi sada mogli da postanu pravi kritičari, posebno bi Device i Strelčevi mogli najviše kritikovati druge. Ali i tvrdoglavost zna biti osobina ove energije Marsa, pa će vas sada teško neko iznervirati ili izbaciti iz takta, ovo najviše važi za Ribe i Blizance. Ipak, u svemu tome nema agresivnosti, a briga za zdravlje će biti jako izražena, kako o svome tako i o zdravlju svojih najbližih. Posebnu pažnju na organe za varenje i želudac neka obrate oni rođeni u drugoj dekadi Device, Riba i Blizanaca.

 

Mars želi da deluje, pa će od 5. septembra svako ko želi da radi moći to i postići, pa je dobro sada započeti bilo kakav posao. Moguće je sada i popraviti sve ono što se popraviti da. No, ako vam Mars sada tranzitno hoda vašom 1. kućom, tada ćete “popravljati” sami sebe, ako bude u drugoj kući, tada će vam rad doneti pare, a u trećoj dobre kontakte. Ukoliko vam bude šetao 4. kućom, doma i porodice, tada vam je idealno vreme za čišćenje tavana, podruma, ostave, ali da to zajedno kao porodica činite, a ako vam bude prolazio 5. kućom, tada je vreme za rad na deci.

 

Ako vam Mars sada tranzitira 5. kućom, donosi vam čišćenje odnosa na poslu, ukoliko je reč o 7. kući daje raščišćavanja nečeg u braku, a 8. kući donosi vam podršku drugih ljudi. Ako vam sad prolazi 9. kućom, donosi vam putovanja, 10. kućom stiže neko razrešavanje na poslu, 11. kućom donosi pravljenje reda među prijateljima, a kad Mars prolazi 12. kućom, daje aktivno bavljenje sobom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3