Pun Mjesec u Ribama 06.09.- Dolazi plima SNAŽNIH OSJEĆANJA, stižu događaji koji nas VRAĆAJU U PROŠLOST!

Pun Mjesec u Ribama 06.09.- Dolazi plima SNAŽNIH OSJEĆANJA, stižu događaji koji nas VRAĆAJU U PROŠLOST!

5. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

O tome govori ovaj pun Mjesec. Njegova Neptunovska energija (Mjesec će se naći na 12 stupnju Riba gdje je trenutno Neptun), može nas još dublje baciti u ponore sumnji, iluzija, laži koje pričamo sebi i drugima, u samozavaravanje i tugu kako bismo shvatili besmislenost i štetnost takvog ponašanja te promijenili nešto.

 

Obratite pozornost na ono što će se događati u vama i oko vas par dana prije i na sam dan punog Mjeseca. Signali će biti vrlo intenzivni i uglavnom će udarati na naše osjećaje čiji se korijen nalazi negdje u prošlosti, u nekoj davnoj izdaji, razočaranju, gubitku nečega. Isplačite ono što potiskujete, izrazite osjećaje koje ste zatrpali racionalnim prosudbama, ma koliko vam oni bili besmisleni. Bitno je.

 

Svaka nova bol dotiče i budi sve one neisplakane i neodbolovane taloge boli koje smo tako vrijedno pospremili u sebe, pa će nekad i najmanja sitnica biti dovoljna da nas rani više nego što je to očekivano za takve okolnosti.

 

Ne treba zanemariti i njegovu kreativnu energiju, pa će svi oni koji se bave pisanjem plesom, fotografijom ili nekim drugim stvaralaštvom biti posebno nadahnuti i motivirani.

 

Pomažimo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Sada suosjećamo, tješimo, brižni smo, nježni i stvaramo utočište za one koje volimo. Nećete pogriješiti provedete li ove emocionalno nabijene dane u zagrljaju voljene osobe, s ljudima dobrog srca, ili sami sa sobom obavijeni tišinom iz koje se rađaju nevjerojatni uvidi i transformacije.

 

Što god činili, činite za bolji život. S ovim Mjesecom zatvaramo jedan osjećajni ciklus i ulazimo u novi. Razmotrite koje poglavlje vaše knjige života želite okončati, u ime vlastite dobrobiti.

 

www.julijanaoremovic.com

Stranice: 1 2