ŠTA MUŠKARCI ŽELE: Samo djevojci sa OVIM osobinama muškarci su spremni dati SVOJU LJUBAV…

ŠTA MUŠKARCI ŽELE: Samo djevojci sa OVIM osobinama muškarci su spremni dati SVOJU LJUBAV…

5. rujna 2017. 0 By Admin 1

Iako se čini da su muškarci ponekad konzervativni i da često ne pokazuju svoje emocije, svi su se složili u tome sa kakvom djevojkom žele osnovati ozbiljnu vezu, a možda čak i stupiti u brak:

 

1. Muškarac želi devojku kojoj će biti potreban, ali koja neće od njega biti zavisna

Važno mu je da mu partnerika da do znanja kako ga voli i želi, ali – s merom. Sto poruka dnevno i obasipanje telefonskim pozivima iza kojeg se zapravo krije kontrolisanje ohladiće ga brže nego hladan tuš.

 

 

2. Želi devojku sa smislom za humor, koja ume da se nasmeje i na svoj račun.

Neke devojke misle da je dovoljno da samo budu lepe i da je zadatak muškarca da ih zabavlja i zasmejava. Njima to nije problem, ali ponekad oni žele da budu ti koji će umirati od smeha dok ona prepričava nezgodnu epizodu koja uključuje puštanje vetra u bioskopu (da, momci znaju da i devojke imaju probavni trakt)

 

 

3. Želi devojku koja ima strasti i ambicije

Seksi mu je kad vidi sjaj u njenim očima dok mu opisuje detalje svog novog poslovnog projekta, životinje koju je uspela da udomi, ili knjige koju je pročitala.

 

 

4. Želi devojku koja ne pravi ljubomorne ispade.

Da, biće mu drago ako mu ona nekom duhovitom opaskom stavi do znanja kako joj nije baš previše drago što mu je bivša poslala zahtev za prijateljstvo na Facebooku, ali histerični ispad oko toga neće tolerisati.

 

 

nastavak na sledeocj stranici..

Stranice: 1 2