Direktan hod Merkura preko znaka Lava (HOROSKOP): Ovnu stiže neočekivani priliv novca, Strelac ulazi u tajnu ljubavnu romansu…

Direktan hod Merkura preko znaka Lava (HOROSKOP): Ovnu stiže neočekivani priliv novca, Strelac ulazi u tajnu ljubavnu romansu…

6. rujna 2017. 0 By Admin 1

Merkur, planeta biznisa, 5. septembra, kreće direktnim hodom sa 28. stepena znaka Lava. Početkom sedmice hirovite Vodolije i nestrpljivi Ovnovi biće skloni raspravama i svađama..

 

Merkur, planeta biznisa, posle više od tri nedelje retrogradnog kretanja, 5. septembra, kreće direktnim hodom sa 28. stepena znaka Lava na kome se nalazi nekretnica Regulus (simbol slave, položaja, uspona, ali i padova što zavisi od aspekata koje obrazuje u natalnom horoskopu).

 

Blizu ove, kako je još nazivaju, kraljevske zvezde, nalazi se i Mars, simbol akcije, zbog čega ovu nedelju iskoristite da dovršite već započete ili sklopite nove dogovore, pri čemu možete da imate podršku osoba na položaju, a da istrovremeno dođete u sukob sa kolegama. Početkom sedmice, Mesec je u opoziciji sa Merkurom i Marsom, zbog čega će Vodolije i Ovnovi biti skloni raspravama, svađama, može se reći i pravim verbalnim okršajima.

Kada su ugovori u pitanju, bolje je da ih potpisujete posle 10. septembra, kada Merkur ulazi u Devicu, gde je “svoj na svome”, što najviše odgovara Blizancima, Devicama i Škorpijama. Osim konjunkcije s Marsom, Merkur, ove nedelje obrazuje i trigon sa retrogradnim Uranom u Ovnu, što najavljuje intenzivnije kontakte sa strancima i donosi uspeh svima koji se bave zanimanjem zbog kojeg su prisutni u javnosti (umetnošću, politikom, advokaturom).

 

 

OVAN (21. 3 – 20.4)

Pozicija Merkura u petoj astrološkoj kući čini vas omiljenim u društvu, naročito suprotnog pola. Pod uticajem Urana iz vašeg znaka, može da vas iznenadi neočekivani priliv novca.

 

 

BIK (21. 4 – 21.5)

Aspekt između vladaoca vašeg astrološkog polja posla, Merkura i Urana, može da vam donese poznanstvo preko interneta ili neke društvene mreže sa nekom mlađom, atraktivnom osobom.

 

 

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Vaš vladalac Merkur, u konjunkciji sa Marsom upozorava da budete oprezniji za volanom. Takođe, obratite više pažnje na dokumenta i kartice, ključeve, mobilne telefone.

 

 

RAK (21. 6 – 22.7)

Opozicija između vašeg vladaoca Meseca u polju rizika i Merkura i Marsa u Lavu, predstavlja upozorenje da početkom perioda izbegavate nepotrebne troškove i finansijske transakcije.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3