HOROSKOP I STRAST: Sa Lavom ćete se osećati kao u hotelu sa 5 zvezdica, a Bik će vam doneti jagode u krevet…

HOROSKOP I STRAST: Sa Lavom ćete se osećati kao u hotelu sa 5 zvezdica, a Bik će vam doneti jagode u krevet…

6. rujna 2017. 0 By Admin 1

Zvezde utiču na mnoge aspekte našeg života, pa tako i na ljubav. Ako ste se pitali koji vam horoskopski znak odgovara ili kako bi bilo zabavljati se sa određenom osobom, saznajte šta je u horoskopu i pročitajte šta kažu zvezde.

 

Ovan

Planeta koja vlada Ovnovima je Mars. U mitologiji se ova planeta smatrala veoma moćnom i ljudima rođenim u znaku Ovna je davala veliku ličnu snagu. Takođe su ljude rođene u znaku Ovna smatrali veoma strastvenim osobama koje se lako zaljubljuju. Ovnovi ne ispoljavaju lako emocije, nestrpljivi su i imaju poteškoća da traju u dvoje. Puni su energije i objekat pažnje ispune optimizmom. U početku veze su puni entuzijazma, da bi taj žar kako odmiče vreme sve više bledeo. Osobe rođene u znaku Ovna će vas opčiniti svojim čarima u spavaćoj sobi i na taj način će pokušati da vas kontrolišu. Kada je vođenje ljubavi u pitanju veoma su strastveni i vole da rizikuju. Neretko se može desiti da ćete ih zateći u strastvenom zanosu u liftu ili na žurci na kuhinjskom elementu.

 

Bik

Osobe rođene u znaku Bika su jedne od najsenzualnijih, ali takođe vole i vođenje ljubavi. Možda će vam delovati da se kod njih sve sporo odvija, ali su pravi majstori kada je umetnost zavođenja u pitanju. Kada upoznate osobu rođenu u znaku Bika imaćete kompletan ugođaj pošto će primeniti sve tehnike zavođenja. Uživaju u iću i piću i i večeraćete zajedno pod zvezdama, ali samo onim najboljim zvezdama. Takođe vole da hranu uvedu i u sam čin vođenja ljubavi, tako da se ne iznenadite ako nađete čokoladice posute po krevetu ili jagode kraj uzglavlja. Ako ste osoba koja traži kod partnera stabilnost i sigurnost, razmotrite osobu rođenu u znaku Bika jer su veoma posvećeni, i ako zatražite da pomere planinu za vas, to će i uraditi. Uživaju u suptilnim fizičkim izlivima emocija, kao što su držanje za ruke.

 

Blizanci

Blizanci vole da se povežu sa nekim na intelektualnom nivou, i u stanju su da satima razgovaraju sa nekim o svemu i svačemu. Veoma drže do svog mišljenja i ne vole da ih neko požuruje kada su veze u pitanju. Pripadnika ovog znaka možete uloviti ako ste stalno u toku sa aktuelnim dešavanjima i otvoreni za nove ideje. Kada je vođenje ljubavi u pitanju veoma su fokusirani na senzualne fantazije. Vole da analiziraju vođenje ljubavi tako da će vrlo lako istražiti šta vam se sviđa. Za njih je raznovrsnost pravi začin i vole da istražuju u spavaćoj sobi.

 

Rak

Kod Rakova je veoma razvijeno čulo dodira, tako da će vas Rakovi sigurno razmaziti. Kada donesu odluku nema te sile koja će je promeniti, tako da ako se odluče za vas, pratiće vas do kraja sveta. Istraživanje sveta sa partnerom je za njih pravo zadovoljstvo. Vođenje ljubavi je za njih emocionalno obavezivanje, čak i pre nego što dođe do toga. U stanju su da razviju neraskidivu vezu sa partnerom i sve će uraditi da ga zadovolje. Ukoliko vam se desi „izlet“ dok ste u vezi sa osobom u znaku Raka ne očekujte da će vam oprostiti. Slomili ste mu i srce i prekinuli sponu koja vas je vezivala.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3