HOROSKOP I STRAST: Sa Lavom ćete se osećati kao u hotelu sa 5 zvezdica, a Bik će vam doneti jagode u krevet…

HOROSKOP I STRAST: Sa Lavom ćete se osećati kao u hotelu sa 5 zvezdica, a Bik će vam doneti jagode u krevet…

6. rujna 2017. 0 By Admin 1

Lav

Lavovi sijaju kao sunce i osvetljavaju partnera. Možete biti sa svojim Lavom na pretrpanom mestu ali vaš Lav će gledati samo vas. Oni jednostavno zrače ljubavlju. Uživaju u vođenju ljubavi, ali vole i mnoge luksuzne stvari, kao što su ekstravagantni hoteli, skupe destinacije… Sa svojim Lavom ćete se često naći u hotelu sa pet zvezdica, na najudobnijem jastuku koji ste probali, kako pijete najskuplji šampanjac. Jako teatralni kada je vođenje ljubavi u pitanju. Nemojte se iznenaditi ako vam predlože da vodite ljubav u kadi, to prosto obožavaju.

 

Devica

Iako su spolja hladni i smireni, ustvari su jako strastveni. Iako vam se može učiniti da vas odmeraju, oni u stvari razmišljaju kako da se brinu o vama. Mnogi od nas vole da se neko brine o nama, ali Device to rade ekstremno. Osobe rođene u znaku Device su perfekcionisti i očekuju i žele nabolje od svih, pa tako i kada su veze u pitanju. Kada je vođenje ljubavi u pitanju, više to tehnički rade, tako da ćete morati da se potrudite da razbuktate strasti kod Device. I vođenju ljubavi pristupaju sa velikom ozbiljnošću i sa planiranjem, a nije im strano ni uvođenje pomagala u sam čin.

 

Vaga

Vage vole da flertuju. Vole da udovolje ljudima i da se drugi oste željeno. Oni vole da vode ljubav, dakle kod njih je sve vođenje ljubavi. Toliko su romantični da ćete pomisliti da je to previše i da nikada nećete stići do spavaće sobe. Morate im naglasiti da niste samo zaljubljeni u njih, već i da žudite za njima. Vole predigru i ništa ih ne pokreće kao izazovno donje rublje. Imaju dosta visoke kriterijume kada su raskidi u pitanju, zato dobro razmislite pre nego se upustite u vezu sa osobom rođenom u znaku Vage. Uživaju u flertovanju, ne misle ništa loše, ali je za njih to jednostavno igra.

 

Škorpija

Vođenje ljubavi je od izuzetnog značaja za škorpije. Oni su daleko iznad strasti, to su erupcije, eksplozije strasti. One stvarno imaju otrov u repu i najmanja sitnica ga mođe aktivirati. Kada odaberu partnera veoma su lojalne i uvek u pripravnosti kada je partner u pitanju. Obično imaju vrlo malo prijatelja kada su u vezi. Imaju moćan pogled, tako da nemojte previše dugo da ih gledate u oči, osim ako niste 100% sigurne da želite da budete sa njima. Uglavnom imaju neke fetiše i vole da ih uključe kada su istraživanja fantazija u pitanju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3