Horoskopski znaci u LjUBAVI: Blizanci majstori zavođenja, Devica voli za ceo život, a OVAJ znak je pravi buntovnik, njega pokreće STRAST…

Horoskopski znaci u LjUBAVI: Blizanci majstori zavođenja, Devica voli za ceo život, a OVAJ znak je pravi buntovnik, njega pokreće STRAST…

6. rujna 2017. 0 By Admin 1

Evo, kako stoje stvari…

Sebični Ovan

Ovan je moćan i voli da sve drži pod kontrolom, ali i da se ljubi. Nestrpljiv je i sebičan u vođenju ljubavi, što može da uzrokuje probleme u vezi, ali ponekad se posvećuje samo partneru i ume da ga dovede do ludila. Ako ga želite, nema mesta za stidljivost, a najviše od svega ga uzbuđuje britak um, spontanost i komplimenti.

 

 

Hedonista Bik

Kažu da Bik ima jedan od najjačih libida u Zodijaku. Njegovu želju za intimnošću može da zadovolji dodirivanje i lagano zavođenje, a deviza mu je da je dobar seks kao dobra hrana, pa u njemu treba uživati. Osim duge predigre, osvajaju ga i mali znaci pažnje kao što su pokloni, dobar miris i negovano telo.

 

 

Osvajač Blizanac

Majstori su zavođenja i traže duhovite i pametne partnere. Vrlo su maštoviti i najviše se boje dosade u krevetu, a padaju na laskanje. Sviđaju im se komplimenti na račun inteligencije i privlače ih partneri s kojima mogu da se verbalno nadmudruju.

 

 

Osećajni Rak

Rak je najosećajniji znak i traži brižnog, predanog i nežnog ljubavnika, a osvaja ga romantična atmosfera. Učiniće sve za partnera ukoliko dobija dovoljno često pažnju koja mu jako prija.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3