OVO JE RAZLOG ZAŠTO VAS MUŠKARCI OSTAVLJAJU: Ženu Raka muči nesigurnost, Djevice previše razmišljaju..

OVO JE RAZLOG ZAŠTO VAS MUŠKARCI OSTAVLJAJU: Ženu Raka muči nesigurnost, Djevice previše razmišljaju..

6. rujna 2017. 0 By Admin 1

Lav

Prije ili kasnije svaki vaš partner shvatit će koliko ste vi sami sebi bitni. Ako ste pri tom i arogantni, to mnogi neće tolerirati. Iako sve to u početku možete upakirati u vaš prepoznatljivi lavlji šarm, s vremenom će vas pročitati.

 

 

Djevica

Pretjerano razmišljate i analizirate sve. Vi ste jednostavno takvi. Ali tako se ponašate i prema partneru zbog čega se on može osjećati kao da nije dovoljno dobar za vas i da nikad ništa ne napravi dobro. Zapravo ćete prvo vi drugoj strani slomiti srce, a potom će ona biti prisiljena slomiti vaše.

 

 

Vaga

Neprestano samosažalijevanje i zdvajanje nad vlastitom sudbinom nije nimalo privlačno. Nitko ne želi kraj sebe nekoga tko neprestano razmišlja samo o negativnim stvarima. Uz takvo ponašanje, partner se može osjećati bezvrijednim uz vas, kao da ne može ništa učiniti da vaš svijet postane bolji i pozitivniji. Zato će se najčešće i odlučiti na prekid.

 

Škorpion

Vi jednostavno imate previše tajni, a to i iskren ljubavni odnos ne idu zajedno. Povjerenje u vezi je ključno, i ako se to s vremenom ne promijeni, druga strana će otići.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3