OVO ON ŽELI DA ČUJE! Poslije ovih PORUKA neće te moći IZBACITI IZ GLAVE

OVO ON ŽELI DA ČUJE! Poslije ovih PORUKA neće te moći IZBACITI IZ GLAVE

6. rujna 2017. Off By Admin 1

Zavođenje kreće od malih slatkih poruka, zato naučite šta je poželjno, a šta ne da mu pošaljete!

Ne znate šta biste napisale zgodnom momku? Dag Hajes iz londonske “School of Attraction” vam govori tačno ono što čovek želi da pročita.

 

Da

Koristite poruke za organizaciju datuma i mesta. Uvek možete da se vratite na poruku kako biste proverili mesto ili vreme sastanka.

 

Ne

Ne bojte se da ga pozovete na sastanak, ako on vas još nije. Iako vaše dopisivanje traje dugo i nije se odvažio da vas pozove da izađete, nemojte misliti da nije zainteresovan (ne bi vam slao poruke da nije!). Verovatno ne želi da ispadne prezainteresovan. Ako želite ponovo da ga vidite, recite mu! Ceniće vašu iskrenost.

 

Da

Nazovite ga pre sastanka kako biste bili sigurni na kom se mestu nalazite i u koliko sati. Ako ste se samo dopisivali, možete se osećati ushićeno i biti uznemireni kada se napokon upoznate. Iskoristite brzi telefonski poziv kao „most“ do ssastanka. Možete ga nazvati pre nego što ćete se sastati i reći da ćete kasniti nekoliko minuta. To vam daje priliku da čujete njegov glas.

 

Ne

Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Poruka bi trebalo da ga nasmeje ili učini srećnim. Ako vam treba neki savet ili podrška, pitajte ga licem u lice.

 

Da

Iskoristite poruke kako biste ga nasmejali. Poruke nisu za teške ili negativne teme. On bi trebalo da vidi vaše ime na ekranu i uživa u onome što imate da kažete.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2