Pun Mjesec u Ribama& Neptun- Planeta Snova – Buđenje jakih osećanja, čuda se zaista događaju!

Pun Mjesec u Ribama& Neptun- Planeta Snova – Buđenje jakih osećanja, čuda se zaista događaju!

6. rujna 2017. 0 By Admin 1

Mjesec u Ribama vjeruje u čuda, a dok je u konjunkciji s Neptunom, čuda se zaista i događaju.

Vjerujte da su ostvariva – i ona koja vam se obistine, vjerujete da su najbolja za vas.

 

Konačno možemo odahnuti. Ako vam je retrogradni Merkur donio zastoje, čekanja i odugovlačenja ili pak smanjenje pažnje, on je prestao biti retrogradan.

 

Iako će se efekti njegove retrogradnosti osjetiti još neko vrijeme, sada će se ipak komunikacija brže odvijati, a neka kašnjenja će se riješiti. Vijesti, odluke ili novac, ubrzo će stići. Stvari se sada polako, ali sigurno, vraćaju u normalu, posebno nakon 10. rujna, kada Merkur ponovo uđe u znak Djevice i tako se vrati na mjesto odakle se počeo kretati retrogradno.

 

Promjena energije je bila 5. rujna u poslijepodnevnim satima, prisutna i zbog ulaska Marsa u znak Djevice. Dolaze dani kada će mnogi postati vrijedni i okrenuti ka poslu, te će biti skloni obraćati pažnju na detalje u radu, biti precizni.

 

Sada su prisutne težnja ka perfekcionizmu i potreba da tijelo bude aktivno, da se kreće i rade fizičke vježbe. Zato, ne čekajte, učinite nešto za svoje dobro zdravlje i dobar izgled, samo krenite u to.

I Mjesec je ušao u Ribe pa će nas emocije preplavljivati. Kako se Mjesec puni, tako i energija raste, a sa sobom mnogima donosi nemir, napetost i druge promjene raspoloženja. Ako vas je noćas mučila nesanica ili ne baš ugodno raspoloženje, to je bilo zbog utjecaja punog Mjeseca.

 

Zato se opuštajte i ne dozvolite si da vas obuzmu različiti nemiri i strah. Radi smirenja možete koristiti čajeve ili kapi na bazi bilja poput valerijana, hmelja, lipe, lavande.

Pripazite u ove dane i na hranu koju jedete. Dobro je da ona bude čvrsta i pretežno topla, na primjer mahunarke, grah, grašak. Također, smanjite malo unos tekućine, a ako želite sada izgubiti koji kilogram, potrebno je u potpunosti isključiti iz prehrane voćne sokove, slatko voće i slatkiše. Izuzetno je sada dobro vrijeme, u periodu punog Mjeseca, za dijete i uzdržavanje od nečega.

 

6. rujna, ujutro u 9.03 sati, pun Mjesec u Ribama ušao je u konjunkciju s Neptunom. Ribe su simbol velike vode, mora, oceana, a Neptun je planeta koja poput vizionarskog sanjara utječe na uljepšavanje stvarnosti, imaginaciju, vizije, izvanosjetilne sposobnosti, kao i na vjeru, umjetnost, glazbu, film ili neku drugu stvarnost. No, Neptun utječe i na skrivenu stvarnost, obmane i konfuziju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3