SUDBINA STIŽE PO SVOJE- Pun mesec u Ribama nosi VRTLOG BURNIH EMOCIJA I OTVARA NOVA VRATA LJUBAVI…

SUDBINA STIŽE PO SVOJE- Pun mesec u Ribama nosi VRTLOG BURNIH EMOCIJA I OTVARA NOVA VRATA LJUBAVI…

6. rujna 2017. Off By Admin 1

Pred nama je pun mesec u Ribama, znaku koji se nalazi na samom kraju liste Zodijaka, pa samim tim sa sobom nosi energiju završetka, kraja, sređivanja stvari i otvaranje prilike za novi, bolji početak.

Efekte ovog punog meseca ćemo osećati u narednih desetak dana, kada bi trebalo da se posvetimo stvarima koje smo započeli, a nismo završili – bilo da se radi o poslovnim obavezama, ljubavnim vezama ili prijateljstvima.

 

 

U prirodi ljudskih bića je da uvek pokušavaju da kontrolišu sve oko sebe – kontrolišemo novac, partnere, kilograme, posao, emocije, trudimo se čak i prirodu da kontrolišemo! Sve to vremenom ostavlja posledice na naša osećanja, stvara količinu stresa koju niko ne može da podnese i dovodi nas do tačke ključanja.

 

Upravo zato je pun mesec u Ribama idealna prilika da pustite uzde koje tako čvrsto stežete i bar na trenutak se prepustite životu. Oporavak i mir su deo carstva Riba, pa na ovaj mesec koji će nam večeras sijati nad glavama gledajte kao na džinovski reflektor univerzuma koji će vam skrenuti pažnju na onaj deo života na koji treba da se fokusirate i da ga “izlečite”.

 

Iako i sami jako dobro znate šta je to što treba da se popravi, a od čega treba da odustanete, često sami sebe zavaravamo i idemo glavom u zid – zato oslušnite znake koji će se u narednim danima suptilno pojaviti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2