SUDBINA STIŽE PO SVOJE- Pun mesec u Ribama nosi VRTLOG BURNIH EMOCIJA I OTVARA NOVA VRATA LJUBAVI…

SUDBINA STIŽE PO SVOJE- Pun mesec u Ribama nosi VRTLOG BURNIH EMOCIJA I OTVARA NOVA VRATA LJUBAVI…

6. rujna 2017. 0 By Admin 1

U narednim danima slučajnosti ne postoje (ako ikada uopšte postoje) – obratite pažnju na stvari koje se dešavaju oko vas i zapitajte se kakvu vam to poruku šalju. Znamo, znamo, ovo sve zvuči kao neko spiritualno lupetanje, ali ako vam život do sad nije već pokazao da su slučajnosti retke i da se sve dešava s nekim razlogom, onda niste dovoljno obraćali pažnju. Ne brinite, pun mesec u Ribama će vam pomoći da uvidite svoje greške, a zatim ih i ispravite.

 

Imajući sve to u vidu, vredi napomenuti i da naredni period neće biti miran – nasuprot, pun mesec koji nas tera da preispitamo svoj život i odluke donosi emotivne turbulencije zbog kojih ćete se na trenutke osećati kao da ste u jako lošem PMS-u (ako se potrefi da i stvarno budete u PMS-u, teško vama). Ali, ne dozvolite da vam vrtlog emocija zamuti um i razum – koncentrišite se na odluke iz prošlosti i kako možete da ih ispravite. Razmislite o tome gde se nalazite danas i gde želite da budete u budućnosti.

 

Da li će vas ovaj put na kojem ste trenutno zaista odvesti tamo gde želite da budete? Da, teška pitanja, teški odgovori – ali apsolutno je neohodno da bar jednom godišnje napravite ovakvo “generalno spremanje” emocija, ambcija i odluka i odredite novi kurs. A naredni dani su ideani za to.

 

Drugim rečima, pun mesec u Ribama donosi priliku za zatvaranje nekih vrata koja odavno stoje odškrinuta, a ne želite ih. Biće teško. Biće emotivno iscrpljujuće i poželećete da odustanete, gurnete stvari pod tepih i vratite se u blaženo stanje poricanja i ignorisanja. Ali, na kraju će biti vredno svega toga. Jer, kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore – a ta druga će biti idealna prilika za novi, svež početak.

 

 

Izvor: Noizz.rs

Stranice: 1 2