TRIKOVI VELIKIH ZAVODNICA: Na ovo PADAJU čak i zauzeti muškarci…

TRIKOVI VELIKIH ZAVODNICA: Na ovo PADAJU čak i zauzeti muškarci…

6. rujna 2017. 0 By Admin 1

Ma koliko muškarci voleli da zavode i preuzimaju ključne korake u seksualnim igrarijama, isto tako vole kada se nađu u ulozi plena. Muškarci naprosto obožavaju žene koje umeju da preuzmu inicijativu. Dopao vam se dečko u diskoteci i želite da ga upoznate odmah i sada? Voleli biste da svom muškarcu priuštite šou samo za njegove oči? Šta god da želite da uradite, krenite snažno i samouvereno, a ovo su neki od trikova koji će vam u tome pomoći.

 

 

Budite opušteni

Šta god u životu da radite, najbolji rezultati dolaze kad ste opušteni. To važi i za zavođenje. Neke žene se teško opuštaju, ali postoje razne tehnike opuštanja koje je relativno lako naučiti. Što ste opušteniji u sopstvenoj koži, bolji ste u kontaktu s drugim ljudima. Opuštenost mami, zbog čega će muškarci poželeti da budu u vašem društvu, a to je važan deo uspešnog zavođenja.

 

 

Pokažite nezavisnost

Ni u kom slučaju ne smete da ostavite utisak osobe koja očajnički želi pažnju muškarca. Takav osećaj šalje signale zavisnosti, a niko ne želi ženu koja samo čeka muškarca da joj reši sve životne probleme. Budite nezavisna i snažna dama koja istovremeno može da bude nežna i topla.

 

 

Zavođenje shvatite kao igru

Budite maštoviti, jer zavođenje jeste jedna vrsta igre. Smeškajte se, spontano dodirujte, šalite se… Jednostavno se dobro zabavite, bez opterećivanja rezultatima.

Uživajte u igri, jer će na taj način uživati i muškarac kojeg zavodite, a svako voli taj dobar osećaj, zar ne?

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2