ŽENE U BRAKU sudeći po vašem HOROSKOPU: Žene u ovom znaku BOLJE DA SE I NE UDAJU…

ŽENE U BRAKU sudeći po vašem HOROSKOPU: Žene u ovom znaku BOLJE DA SE I NE UDAJU…

6. rujna 2017. 0 By Admin 1

Rođenjem smo osuđeni na horoskopski znak koji će nas pratiti tokom života i opisivati našu ličnost. Osim što pokazuje našu ličnost, horoskopski znak govori dosta o našim vrlinama, manama, stvarima koje volimo ili ne volimo – govori o našem karakteru.

 

Horskopski znak govori o našem idealnom okruženju, određuje kakvi nas muškarci privlače, ali takođe i određuje kakve ćemo biti u braku, i da li smo uopšte za brak. Da li ćete biti u skladnom braku i mirnom domu ili ćete iskoristiti slobodno vreme i uživati sa mužem na putovanju oko sveta?

 

Evo šta kaže horoskopski znak baš za TVOJU šansu za udaju:

 

 

1. VODOLIJA

Vodolije se uglavnom plaše vezivanja jer ne žele da ih neko izradi. Ukoliko muškarac osvoji srce jedne vodolije, biće mu večno verna i gledaće samo njega. Žena u znaku vodolije je kreativna i jača strana joj je komunikacija tako da će brak biti skladan jer joj svađanje nije jača strana i to rado izbegava. Vodolije ne vole da im se ugrožava lični prostor, jer iako su za brak, vole da imaju slobodno vreme koje će utrošiti isključivo na sebe.

 

 

2. RIBE

Ribe su vatreni ljubavnici, ali umeju da uživaju i u vremenu koje provode same. Nisu ljubomorne, jer smatraju da bračni partneri treba da imaju svoje prijatelje i vreme koje provode sa njima. Romantične su, ali i porodične žene. Ribe koje se ostvare u ulozi majke će biti pune ljubavi i razumevanja prema svojoj deci.

 

 

3. OVAN

Za žene u znaku ovna kažu da su vatrene jer vole punim plućima da žive život i to rade strastveno. Ovnovi imaju svoju žutu minutu, ali su poverljivi i optimistični. Brzo planu, ali se brzo i odljute, a tu može pomoći i npr. jedan seks na brzaka, čisto da ljutnja brže prođe. Kada je posao u pitanju, žene u ovom znaku su izuzetno vredne, a ako dođe do finansijskog ksraha, u stanju su da nađu i dodatni posao.

 

 

4. BIK

Žene bikovi su izuzetno romantične! Romantične večere sa puno sveća i cveće su gestovi koje bikovi najviše vole. Dom i porodica su od velike važnosti za žene u ovom znaku i spremne su da sve učine kako bi njihova porodica bila stabilna, zdrava i pre svega srećna. Vole da prirede žurku za svoje prijatelje, ali i za njihovu decu. Uvek su raspoložene za porodičnu zabavu na plaži.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3