ŽENE U BRAKU sudeći po vašem HOROSKOPU: Žene u ovom znaku BOLJE DA SE I NE UDAJU…

ŽENE U BRAKU sudeći po vašem HOROSKOPU: Žene u ovom znaku BOLJE DA SE I NE UDAJU…

6. rujna 2017. 0 By Admin 1

5. BLIZANCI

Žene blizanci su nežne, dopadljive, a pre svega verne svom partneru. Često će ispaštati zarad dobra svoje porodice, što će izazvati veliki stres kod nje. Ukoliko joj je dosadno u vezi, predložiće svom parnteru različite inovacije koje mogu zajedno da istraže, da se izvuku iz monotonije.

 

 

6. RAK

Ovo je najemotivniji horoskopski znak, a žene često to i pokazuju. Ženama u ovom znaku je porodica najvažnija i uvek će je staviti na prvo mesto. Pravi je prijatelj, ali i odličan slušalac kada partner ima nekih problema. Sentimentalna je i voli fotografiju jer je to jedan od načina da se sačuvaju uspomene, kojih se rado priseća.

 

 

7. LAV

Žene lavice su veoma kreativne! Verne ali znaju i da se provedu za svoju dušu. Žene u ovom znaku će uvek izbegavati ljubomorne muškarce, jer vole pažnju pa im prija kad god im neko udeli kompliment. I one mogu biti ljubomorne, ali čim shvate da im je partner veran, nemaju problem da on ide bilo kuda sam ili sa prijateljima. Lavice su fenomenalne majke, ali i pažljive supruge koje svojim partnerima poklanjaju dosta vremena i pažnje.

 

 

8. DEVICA

Verne i radne žene čiji muževi uvek znaju da će ih posle napornog radnog dana sačekati čista kuća i organizovan dom. Ona je zadužena za sve planove u kući, a i van nje. Organizuje putovanja sa partnerom i veliki je oslonac, a on to zna. Dok je zatrpana obavezama na poslu i kod kuće, njen muž je taj koji će joj predložiti da izdvoji malo vremena za sebe i zabavi se.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3