ŽENE U BRAKU sudeći po vašem HOROSKOPU: Žene u ovom znaku BOLJE DA SE I NE UDAJU…

ŽENE U BRAKU sudeći po vašem HOROSKOPU: Žene u ovom znaku BOLJE DA SE I NE UDAJU…

6. rujna 2017. 0 By Admin 1

9. VAGA

Žene vage vole da diplomatskim putem reše konflikt, jer izbegavaju svađu. Izuzetno su društvene i uvek zrače pozitivnom energijom. Prenose na svoje partnere optimizam jer je čaša uvek na pola puna, a taj optimizam je veoma zarazan.

 

 

10. ŠKORPIJA

Hrabar i strastven znak. Škorpije su veliki ljubavnici. Žene u ovom znaku su uvek raspoložene za isprobavanje novih stvari. Spremni su uvek da pomognu i daju pravi savet, ali i da nađu rešenje za nečiji problem. Ne tolerišu laži i prevaru partnera. Iskrene su i romantične, ali teško prelaze preko nečije greške, jer ih to jako pogađa.

 

 

11. STRELAC

Strelčevi su pravi slobodnjaci! Žene strelčevi vole avanture. Duhovite su i uvek ozbiljnu situaciju mogu da pretvore u nešto zanimljivo i smešno. Darežljive su kada je novac u pitanju pa partner može da se osloni na njih, ukoliko je to potrebno. Uradile bi sve za partnera, ali isto tako im je potrebno vreme za sebe. Ne vole da ih neko kontroliše.

 

 

12. JARAC

Žene u ovom znaku su nežne, odgovorne i dopadljive, ali i verne i pouzdane. Vole da planiraju i imaju dugoročne ciljeve bez obzira da li je u pitanju štednja novca, karijera ili brak. Posvećene su majke i idealne su za muškarce koji žele da se skrase, jer će umeti da ih usreće.

 

blic.rs

Stranice: 1 2 3