20 pravila za PRAVU LjUBAV – Od čovjeka koji ju je imao i izgubio….

20 pravila za PRAVU LjUBAV – Od čovjeka koji ju je imao i izgubio….

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

16. Budi otvoren. Ako želiš da imaš poverenje u vezi, moraš da budeš voljan da podeliš BAŠ SVE sa njom. Posebno one stvari koje zaista ne želiš da podeliš. Potrebno je mnogo hrabrosti da bi u potpunosti voleo, da bi u potpunosti otvorio svoje srce i pustio je unutra, ne znajući da li će joj se svideti ono što tamo zatekne. Ako će te voleti, mora da voli tebe celog, čak i one mračne delove. To je jedini način da imaš istinsku ljubav.

 

17. Rastite zajedno. Kako kažu, u stajaćoj vodi se razmnovaža malarija, a tekuća voda je uvek sveža i hladna. Kad dugo ne radite na nekom mišiću, on počne da atrofira – a ako ne radite na vezi, isto to će joj se desiti. Pronađite zajedničke ciljeve, snove i vizije i rastite zajedno pokušavajući da ih dostignete.

 

18. Ne brini oko novca toliko. Zarađivanje novca je igra, pa se postaraj da nađete način da zajedno radite kako biste pobedili u toj igir. Nije lako, ali nikome neće pomoći ako se članovi istog tima svađaju. Pronađite način da iskoristite i vaše i njene najjače strane kako biste bili što jači.

 

19. Opraštaj. Opraštaj što pre i fokusiraj se na budućnost, a ne na ono što je već bilo. Ne dozvoli da te prošlost drži kao taoca. Ako se držiš za greške iz prošlosti, bilo da su tvoje ili njene, to će biti kao džinovsko sidro koje vas vuče na dole i ne da vam da napredujete. OPROŠTAJ JE SLOBODA. Oslobodite se sidra i uvek biraj ljubav.

 

20. Uvek biraj ljubav. Uvek biraj ljubav. UVEK BIRAJ LJUBAV. Na kraju krajeva, ovo je jedini savet koji ti zaista treba. Ako je ovo princip kog se svaodnevno držiš, vaša ljubav će preći preko svih prepreka.

 

 

Stranice: 1 2 3