Detaljna Astro Prognoza za SVE ZNAKOVE- SEPTEMBAR: Vage postaju nevaljale, Jarčevi pune džepove, a OVAJ znak će krajem meseca SRESTI NOVU LJUBAV….

Detaljna Astro Prognoza za SVE ZNAKOVE- SEPTEMBAR: Vage postaju nevaljale, Jarčevi pune džepove, a OVAJ znak će krajem meseca SRESTI NOVU LJUBAV….

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI
Ljubav
Potreba da sa emotivnim ili bračnim partnerom komunicirate na pravi način biće naglašena sve do polovine septembra. U tom periodu biste trebali da budete malo oprezniji, jer je moguće da nećete hteti da čujete drugu stranu na pravi način, I bićete skloni da svoje mišljenje I stavove stavite na prvo mesto, ne razumevajući da voljena osoba možda ima drugačije gledište. Sve ovo može dovesti do nesporazuma, do povišenih tonova I rasprave. U ovom periodu ono što možete uraditi jeste – ne brzajte sa nekim zaključcima, pustite da I voljena osoba kaže šta ima I razmislite da li je možda ipak u pravu. Što se tiče ostatka meseca, mogli biste da ga iskoristite na zajednička druženja, da unesete jednu mirniju I vedriju notu u odnos I da se potrudite da imate više vremena samo za vas dvoje, u toplini doma.

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka biće vrlo aktivni, često okruženi zanimljivim pripadnicima suprotnog pola. Komunikacija vam je sada najjače oružje, pa ćete lako uspeti da osobu koja vam se dopada osvojite visprenošću, duhovitošću. Teme će smenjivati jedna drugu I vi ćete sa zadovoljstvom primetiti kako drugu stranu već počinjete da “vrtite oko malog prsta”. Samopouzdanje će vam biti na vrhuncu I jedina bojazan u ovom mesecu jeste da možda nećete imati baš preteranu želju da se skrasite….suviše će vam biti interesantno što se mnogi “lome” oko vas….

 

Posao
Period retrogradnosti vašeg vladara Merkura koji će trajati do kraja prve nedelje septembra, kao I njegov povratak u znak Lava I vaše polje komunikacije, dogovora, aktivnosti – iskoristite na taj način što ćete proveriti sve ono što se vezuje za papire, ugovore, planove za nove saradnje ili projekte. Očekujte od kraja prve dekade meseca povećan broj aktivnosti, mnogo obraćanje pažnje na detalje, kontakte sa ljudima koji vas teraju na akciju. Sve će se možda dešavati brže od onoga što ste očekivali, pa bi bilo dobro da ne dozvolite da vas ova brzina ponese I možda doprinese nekim pogrešnim potezima. Finansije su vam jako dobro postavljene tokom prvog dela septembra, a u drugom morate biti nešto obazriviji, jer postoji mogućnost za neisplativa ulaganja I gubitke.

Zdravlje
Energetski ćete se osećati jače nego inače, I ovo je dobar period da se pokrenete, da krenete da se bavite rekreacijom I fizičkom aktivnošću. Nešto naglašenije mogućnosti za povrede, ali I problemi u saobraćaju – stoje vam u prvoj polovini meseca.

 

 

RAK
Ljubav
Rakovi u bračnim zajednicama – Jupiter u vašem polju doma dolazi u opoziciju sa Uranom, što bi za vas trebalo da bude upozorenje da u septembru morate više obratiti pažnju na kvalitet odnosa sa supružnikom. Ukoliko je u prethodnom periodu postojalo trzavica koje nisu rešavane, septembar bi mogao da samo donese produbljivanje sukoba, pa čak I odluku o razvodu. Zato je neophodno da se potrudite da sa partnerom razrešite problematiku koja vas muči, da biste mogli da stabilizujete svoj odnos. Za one u emotivnim vezama – I za vas će komunikacija predstavljati osnovni ključ za kvalitetan odnos sa voljenom osobom. Do nekog blagog zasićenja u vašem odnosu jeste došlo, ali to nećete popraviti time što ćete se truditi da manje provodite vremena zajedno I posvećivati se prijateljima I društvenom životu. Umesto toga – pokušajte da obnovite bliskost, idite na neki vikend van grada, budite aktivniji, zajednički se družite sa prijateljima, nađite neku aktivnost koja je oboma zanimljiva. Drugi deo meseca čak može doneti obostrana sumnjičenja u vernost, pa gledajte da ovo rešite na vreme.

 

Usamljeni Rakovi će uporno pokušavati da pokrenu jednu priču, trudićete se oko osobe koja vas jako privlači, ali često ćete sa druge strane nailaziti na neke blokade, ćutanje ili povlačenje. Iskreno, nisam sigurna da u svojim namerama sada možete uspeti, I lako je moguće da ćete morati da čekate oktobar za ljubav.

 

Posao
Prvih desetak dana septembra ili ćete prespavati, ili se pak vrteti u jednim te istim poslovnim obavezama. Ono što budete pokušavali da pokrenete, teško će funkcionisati. Druga dekada je interesantna za vas, jer se možete upustiti u neke vrlo isplative dogovore I pronaći saradnike sa kojima ćete se razumeti “na prvu loptu”. U suštini, ovo je I najisplativiji deo meseca za vas, u kom možete zaista zaraditi solidno, jer već ulaskom u treću dekadu septembra, ulazite u vreme kada ćete morati da budete dosta oprezni. Veliki planovi su u redu, ali treba proveriti da li im trenutno stanje tržišta pogoduje, ili ćete morati da čekate neki drugi period za njih. Čini mi se da će se dosta toga preneti u oktobar.

Zdravlje
Saturn u vašem polju zdravlja naučio vas je u proteklom periodu da budete odgovorniji prema sebi I da rešite hronične probleme koji su vas mučili. Ovaj septembar možete iskoristiti da dodatno popravite stanje svog organizma, najpre kroz pravilnu ishranu, a zatim I kroz rekreaciju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6