Detaljna Astro Prognoza za SVE ZNAKOVE- SEPTEMBAR: Vage postaju nevaljale, Jarčevi pune džepove, a OVAJ znak će krajem meseca SRESTI NOVU LJUBAV….

LAV
Ljubav
Tranzitna Venera u vašem znaku I polju ličnosti će sve do polovine meseca praviti neke divne aspekte sa Jupiterom, Saturnom I Uranom I davaće zauzetim Lavovima odlične mogućnosti da na jedan fin, ljubak, topao I strastan, a u isto vreme nežan način “vode” svoj odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Nesuglasice će se lako rešavati I u ovom periodu možete dosta stabilizovati I ojačati odnos. U drugom delu septembra imamo već nešto drugačiju sliku – planete u znaku Device više vas usmeravaju na neke svakodnevne, praktične stvari I odnose onaj žar I ushićenost iz vašeg života. Partner I vi ćete pokušavati da se uskladite, ali će to ići dosta teško I neki put će sitnica biti dovoljna da unese pometnju u vezu. Kod onih u dužim emotivnim vezama biće teško usaglasiti se oko planova I dogovora, dok će kod onih u brakovima verovatno predstavljati problem sve ono što je vezano za decu, članove domaćinstva I porodice I materijalnu sferu. Pokušajte da u ovom periodu više izlazite jedno drugom u susret I “gradite” dogovor.

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka zaista će uživati, makar u prvom delu meseca. Neuobičajeno ste harizmatični I privlačite poglede suprotnog pola, a planete vam daju mogućnosti za vrlo uzbudljiva dešavanja. Trigon Venere I Urana može u vaš život doneti dašak neočekivanog, iznenadnog, strasnog. No, samo će neki od vas ovaj odnos uspeti da stabilizuju I ostvare na “duže staze”. Ostali će se samo dobro provesti….

 

 

Posao
U prvom delu septembra planete će biti više na vašoj strani, pa ćete bez mnogo uloženog truda dolaziti do dobrih poslova, rezultata I svakako ćete biti zapaženi I uvek u prvom planu. U ovom periodu I finansijski segment će funkcionisati uglavnom bez ikakvih problema, a često će se okolnosti namestiti baš onako kako vam odgovara da biste I novčano prošli baš kako treba. Drugi deo meseca je već nešto drugačiji – mnogo više ćete raditi, od vas će se zahtevati da budete detaljniji, da poštujete rokove, koji će biti neuobičajeno kratki, a na sve to – ni novčanom situacijom nećete moći da se pohvalite. U prevodu – radićete mnogo, a novca će biti nedovoljno za sav trud koji ulažete.

Zdravlje
Pred drugima ćete pokazivati energičnost I dobro raspoloženje, ali vrlo često ćete se osećati iscrpljeno I kao da ste na kraju svojih snaga. Pokušajte da svoj dnevni raspored raščistite od obaveza, da ostavite dovoljno prostora za odmor I opuštanje. Povedite računa I o ishrani.

 

 

 

DEVICA
Ljubav
Od momenta direktnog kretanja vašeg vladara Merkura 5. septembra, situacija u vašim emotivnim vezama I brakovima počeće polako da se popravlja. Polovinom meseca Venera dolazi u divan aspekt sa vladarom polja partnerstava, Jupiterom I za one u dužim vezama ovo bi moglo označiti momenat ozbiljnih odluka, veridbi, ulaska u bračne zajednice. Drugi deo meseca je za zauzete Device dosta promenljiv. Venera I Mars će tranzitirati kroz vaše polje ličnosti, ali će praviti opoziciju sa Neptunom, što bi moglo dovesti do zbunjujućih situacija u vašim bitnim emotivnim relacijama. Vi I partner nećete biti jasni jedno drugom, počećete sa obostranim sumnjama I preispitivanjima vašeg odnosa, što će naročito biti izraženo oko punog Meseca, početkom druge dekade septembra. Potrudite se da u tim danima malim znacima pažnje I ulepšavanjem svakodnevice pomognete jedno drugom da pregurate naporan period.

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka do polovine septembra mogu se ozbiljno zainteresovati za jednu osobu I uploviti sa njom u priču koja ima šansu da potraje. Ako propustite ovu veliku priliku, ne brinite, nećete ostati bez emotivnih šansi. Ulazak Venere u vaše polje ličnosti doneće vam lepotu, harizmatičnost i pažnju suprotnog pola. No, u ovom periodu biste već trebali da budete oprezniji, jer se možete jako i romantično zaljubiti, a kasnije prilično razočarati u ovu osobu.

 

Posao
U prvoj nedelji septembra Mars, planeta akcije I energije ulazi u vaš znak, dok Merkur, vaš vladar kreće direktnim hodom. Izgleda da ćete zauzeti nizak start maltene od samog početka meseca I spremiti se da napravite neke velike promene. Najbolje ćete poslovno, ali I finansijski, proći u drugoj dekadi septembra, koja vam je otvorena za početke novih saradničkih odnosa, ali I za prilično solidnu naplatu, koja može ići I preko inostranstva. U drugom delu septembra I Venera ulazi u vaš znak, donoseći vam da više obraćate pažnju na finansijski deo svakog dogovora. U ovom periodu ćete napornije raditi, često se suočavati sa problemima u komunikaciji sa saradnicima I kolegama, ali napredovati ka svom cilju, polako ali sigurno.

Zdravlje
Mars u vašem znaku daje vam dovoljno energije da napravite ozbiljne promene u svom funkcionisanju I životnim navikama. Iskoristite ovaj period – krećite se više, ozbiljnije se posvetite rekreaciji. Stariji pripadnici znaka će u drugom delu meseca imati nešto više tegoba sa stomačnim delom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..