Detaljna Astro Prognoza za SVE ZNAKOVE- SEPTEMBAR: Vage postaju nevaljale, Jarčevi pune džepove, a OVAJ znak će krajem meseca SRESTI NOVU LJUBAV….

Detaljna Astro Prognoza za SVE ZNAKOVE- SEPTEMBAR: Vage postaju nevaljale, Jarčevi pune džepove, a OVAJ znak će krajem meseca SRESTI NOVU LJUBAV….

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

VAGA
Ljubav
Septembar mesec će doneti Vagama izuzetno lepe emotivne trenutke sa voljenom osobom Ili bračnim partnerom. Vaša vladarka je u divnim aspektima I na vaš znak, a I sa Jupiterom, Saturnom I Uranom I donosi vam sreću, zadovoljstvo I stabilnost. Oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu odlučiti da uđu u bračne vode ili objaviti veridbu. Oni koji su u bračnim zajednicama u periodu oko polovine meseca mogu se odlučiti za neko kraće putovanje ili biti aktivniji u društvenom životu. Drugi deo meseca će biti dosta mirniji, jer su vam planete uglavnom “iza leđa” I u tim danima ćete više biti spremni da zajedno sa partnerom uživate u nekim intimnim momentima, daleko od svih. Doduše, neki od vas će biti malo “nevaljali” I ovaj period iskoristiti I za neke druge stvari – na primer – za pokretanje nekog tajnog odnosa ili flerta koji može otpočeti pred kraj druge dekade septembra.

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka tokom druge dekade meseca će imati burna dešavanja na emotivnom planu. Na mestima zabave, izlascima, nekim društvenim okupljanjima ili pak preko prijatelja – upoznaćete više osoba koje će privući vašu pažnju. Neke od njih vam nude mogućnosti za ozbiljniju priču, druge – avanturu I dobru zabavu, bez obaveza. Na vama je da odlučite šta vam u ovom periodu najviše odgovara.

 

Posao
Septembar nudi Vagama odlične poslovne prilike. Neke od njih ste zaslužili svojim trudom I posvećenošću, druge će vam jednostavno “pasti sa neba”, naročito u prvom delu meseca. Dosta šansi će se vezivati za inostranstvo, a neki od vas u ovom mesecu mogu odlučiti I da na duže vreme odu put istog. Mars će veći deo ovog meseca biti u vašem dvanaestom polju, najavljujući promene na poslovnom planu koje će otpočeti od oktobra – bićete vrlo aktivni u tajnim dogovorima, planovima, ćutaćete I raditi….a vaši rezultati će već od narednog meseca izaći na svetlost dana. Neki od vas su na pragu velikih poslovnih promena I zaokreta u poslovanju, što će naročito biti evidentno od punog Meseca početkom druge dekade. U poslednjoj dekadi septembra budite više proračunati, I manje se upuštajte u novčane rizike.

Zdravlje
Uglavnom dobro, ali ćete u drugom delu septembra početi da obraćate više pažnje na to kako se hranite, kakva vam je dnevna rutina I životne navike. Pokušaćete da se odreknete nekih stvari I ponašanja koja vam ne prijaju.

 

ŠKORPIJA
Ljubav
Iako ćete biti dosta usmereni na svoje lične, naročito poslovne obaveze, ipak ćete uspevati da pronađete dovoljno vremena za voljenu osobu ili bračnog partnera. Doduše, partner će biti taj koji će vas pokretati, izvlačiti iz kuće, sa njim ćete često biti u izlascima ili na nekim društvenim dešavanjima. Prva polovina meseca će biti za vaš ukus previše dinamična, ali ćete držati korak sa voljenom osobom. Druga dekada meseca vam donosi posebno lepe trenutke, a zbog sekstila Venere (vladarka partnerskih odnosa) sa Jupiterom, mnogi od vas će u tom periodu ostvariti neke ljubavne želje ili dobiti bračnu ponudu. Kada Venera pređe u znak Device – I vi I voljena osoba ćete se više usmeriti na neke sitnice koje život znače I truditi se da ulepšate jedno drugom život malim znacima pažnje I prisustvom na dnevnoj bazi. One Škorpije čiji je odnos sa partnerom poljuljan I na nestabilnim osnovama, mogu poželeti tokom druge dekade meseca da ostvare tajnu priču, najverovatnije sa osobom koja je takođe zauzeta.

 

Slobodni pripadnici ovog znaka imaće veliku pažnju od strane suprotnog pola. Neke osobe će želeti da se vrate u vaš život, druge će vam nuditi avanturu, a treće će zaista želeti da vas osvoje, ulagati veliki trud u to, obasipati vas komplimentima I velikim gestovima. Mesta za “pronalaženje” srodne duše će biti poslovni segment, izlasci I društvena okupljanja, a neki od vas se mogu zagledati I u stranca.

 

Posao
Septembar je za Škorpije značajan poslovni mesec, jedan svojevrstan uvod u period od godinu dana koji će otpočeti od oktobra I ulaska Jupitera u vaše polje ličnosti. Vaše polje karijere je u prvoj polovini meseca jako naglašeno tranzitom Venere, što će doneti da će poslovni saradnici tražiti vas, dobićete neke vrlo zanimljive nove ponude, I to naročito u periodu druge dekade septembra. Vaš vladar se većim delom meseca nalazi u znaku Device, I povoljnom aspektu na vaše polje ličnosti, što će doneti veliku usmerenost na obaveze, spremnost da “junački” prionete na posao, ali će vam doneti I nove mogućnosti preko kolega, ali I onih koji su spremni da vas podrže. Što se finansija tiče, uglavnom ćete biti zadovoljni količinom novca koja će se slivati u vaš džep, samo u trećoj dekadi septembra budite nešto oprezniji sa ulaganjima I potrudite se da regulišete dugovanja koja već duže vreme vučete.

Zdravlje
Velike promene u dnevnoj rutini – bićete jako usmereni na sve što je vezano za dobrobit I funkcionisanje vašeg organizma. Počećete da menjate svoje životne navike, I truditi se da svoje zdravlje stavite na prvo mesto.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6