Detaljna Astro Prognoza za SVE ZNAKOVE- SEPTEMBAR: Vage postaju nevaljale, Jarčevi pune džepove, a OVAJ znak će krajem meseca SRESTI NOVU LJUBAV….

Detaljna Astro Prognoza za SVE ZNAKOVE- SEPTEMBAR: Vage postaju nevaljale, Jarčevi pune džepove, a OVAJ znak će krajem meseca SRESTI NOVU LJUBAV….

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

STRELAC
Ljubav
Emotivni ili bračni partner I vi kao da ste na potpuno različitim talasnim dužinama tokom septembra meseca. Možda ćete najbolje I funkcionisati ako svako bude gledao svoja posla, a zajednički trenuci budu više usmereni na praktičnost I neke manje dogovore, nego na neko iskazivanje ljubavi I romantike. Baš ta romantika će vas izgleda zaobilaziti u širokom luku – vama su trenutno mnogo preče stvari na pameti, a iskreno – ni voljena osoba neće biti baš u nekom naročitom raspoloženju za iskazivanje ljubavi. Do kraja druge dekade još ćete I uspevati nekako da funkcionišete, malo trudom voljene osobe, a neuporedivo više – vašom spremnošću da između vas dvoje bude koliko toliko harmonije I balansa. Ulaskom u treću dekadu ulazite u jedno dosta nepovoljno vreme za partnerske odnose I u tom periodu su izvesne nesuglasice I naglašeni nesklad. Pošto Jupiter ulazi u opoziciju sa Uranom iz znaka Ovna, trebali biste da se čuvate impulsivnosti I ishitrenih odluka, koje mogu prodrmati temelje vašeg odnosa.

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka, hteli ne hteli, privlačiće ljubav u svoj život. Svega će tu biti – I vraćanja bivših partnera, I jakih seksualnih avantura, ali I mogućnosti da preko poslovnog segmenta upoznate nekog ko bi zaista mogao da postane ozbiljna “stavka” u vašem budućem ljubavnom životu. I slobodnima I zauzetima stoji jaka mogućnost formiranja tajnog odnosa tokom druge dekade meseca.

 

 

Posao
Neke poslovne šanse će vam se otvoriti same od sebe u prvom delu meseca, naročito one koje se vezuju za inostranstvo, I trebali biste da ih zgrabite obema rukama. Neki od vas će čak imati ponude sa više strana, a pojedini Strelčevi se mogu nadati I napredovanju I poboljšanju poslovnih pozicija. Pošto će vaše polje karijere biti jako naglašeno tokom celog ovog perioda, možete mnogo unaprediti svoje poslovanje. Ipak, iako ćete jednim delom biti pod okriljem srećnih okolnosti, to ne znači da nećete morati da se žestoko posvetite poslovnim obavezama. Povremeno možete imati nesuglasica, naročito sa autoritetima I šefovima, pogotovo ako oni budu osporavali ili omalovažavali vaš trud, preterano vas kritikovali. Što se finansijskog segmenta tiče, neuporedivo bolje okolnosti vam stoje tokom celog septembra.

Zdravlje
Zdravstvena situacija će uglavnom biti dosta stabilna, ali ćete vi osetiti da je vreme da počnete da menjate nešto kod sebe. Ovo će posebno biti izraženo u trećoj dekadi meseca, kada će mnogi od vas usvojiti nove životne navike I okrenuti se zdravijem životu.

 

 

JARAC
Ljubav
Posle dužeg perioda nepovoljnih okolnosti, lošeg I nestabilnog odnosa sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, Jarčevi su jednim delom uspeli da srede svoje ljubavne situacije tokom avgusta, a sada u septembru samo dodatno “udaraju pečat”. Vaš vladar ide direktnim hodom I u odličnim je aspektima sa Venerom, planetom ljubavi I životnih zadovoljstava, pa će I vaše bitne relacije ovog meseca ploviti dosta mirnim morem. Harmonija se na velika vrata vraća, vas dvoje ćete provoditi neuporedivo više vremena zajedno, a neće vas mimoilaziti I neki izlasci I društvena dešavanja, u kojima ćete oboje uživati. I jedno I drugo ćete biti spremni da se prilagođavate, da nalazite kompromisna rešenja, čak I u trenucima kada odnos naleti na neku nezgodnu situaciju ili se pokrenu pitanja koja morate da rešavate. Iskoristite ovaj period I povežite se sa voljenom osobom, jer će vam to biti mnogo lakše nego inače.

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka shvatiće da odjednom više osoba “trza” na njih. U jednom periodu, naročito tokom druge dekade, bićete I sami iznenađeni količinom udvarača koja će biti oko vas. Vi ste po prirodi oprezni I pažljivi kada su emocije u pitanju, I nećete baš tako lako pokloniti svoje srce bilo kome. Pratićete dešavanja, bićete u kontaktu sa onima koji vas interesuju, ali ćete se otvarati polako, spremni da se u svakom momentu povučete, ukoliko vam se nešto ne dopadne ili ako osetite da “to nije to”. Koliko god bežali od ljubavi, ona će vas ipak sustići. Pustite se I uživajte, I ne razmišljajte o budućnosti.

 

Posao
Jupiter u vašem polju karijere konačno počinje da radi svoj posao kako treba I Jarčevi će osetiti zaista značajne pomake u ovom segmentu. Vi ste dobro organizovani, spremni na posvećenost I trud, kao I do sada, I sve će to do kraja druge dekade itekako biti nagrađeno. Neke od vas očekuju promene na radnom mestu, unapređenja ili veće finansijske nagrade. I polje inostranstva vam je dosta naglašeno tokom septembra, tu vas očekuju dogovori koji će isprva ići polako, a onda će početi da se značajnije realizuju I donose vam dobitke. Što se novčane situacije tiče, ona će biti neuobičajeno dobra. Više puta tokom meseca vas čekaju neočekivani, veći prilivi. Ni redovnim primanjima nećete moći da se požalite.

Zdravlje
Imate više energije nego inače I uglavnom će zdravstveni segment funkcionisati dosta dobro. Neku blagu iscrpljenost I pad imuniteta očekujte tokom druge dekade, ali I to samo ukoliko se ne budete potrudili da se više odmarate I relaksirate u tim danima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6