Detaljna Astro Prognoza za SVE ZNAKOVE- SEPTEMBAR: Vage postaju nevaljale, Jarčevi pune džepove, a OVAJ znak će krajem meseca SRESTI NOVU LJUBAV….

VODOLIJA
Ljubav
Septembar mesec će obeležiti vrlo promenljiv odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Dok ćete sa jedne strane imati neke fenomenalne momente, s druge – često ćete dolaziti do trenutaka kada oboje “vučete na svoju stranu” I kada zbog sitnica pravite problem u odnosu. Pravila neće biti – jedan dan jedno, drugi dan drugo – I to će vas pratiti tokom celog perioda. Ono što je bitno jeste da neki nepovoljni momenti neće posebno uticati na kvalitet I trajnost vašeg odnosa, niti će on na bilo koji način biti ugrožen, samo trenutno destabilizovan. Druga dekada meseca će biti još I najlakša za izgurati, jer će tada Venera iz polja partnerskih odnosa praviti trigone na oba vaša vladara, Saturna I Urana, pa će ljubavnih momenata biti više, kao I nekog pozitivnog I podsticajnog raspoloženja. Partner će tada češće pokazivati koliko ste mu zaista važni I truditi se da vas nekim lepim sitnicama I gestovima odobrovolji.

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka I ovog su meseca prilično podstaknuti tranzitima planeta, pa nekih jakih dešavanja na emotivnom planu mora biti. Oba vaša vladara će biti u kontaktu sa Venerom, a vladar polja ljubavi Merkur u aspektima sa Marsom. Ono što je najizvesnije jeste da će se probuditi vaša želja ka avanturi I nekim jakim erotskim kontaktima. No, pojedine Vodolije će moći da ostvare I ozbiljniju emotivnu priču, I to naročito tokom druge dekade meseca.

 

Posao
Vodolijama je I septembar izuzetno jak poslovni mesec, I u suštini on je uvod za ulazak Jupitera u vaše polje karijere u oktobru. Venera u polju poslovnih partnerstava govori da su vrlo izgledni novi poslovni projekti, koji mogu biti jako povezani sa inostranstvom. Do kraja prve dekade meseca sve može ići na preskoke, I nešto sporije od onog što ste očekivali, ali zato od ulaska u drugu dekadu septembra očekujte brzinu I intenzivnija dešavanja. Dogovori koji su bili “na čekanju” će se pokrenuti, a mnogi od vas će baš u tom periodu zakoračiti u potpuno nove poslovne vode I pokrenuti tok života u potpuno drugačijem smeru. Što se zarada tiče, one će uglavnom biti solidne, ali morate više pažnje obratiti na ono što dugujete, na svoje obaveze, troškove I investicije – sve tokom treće dekade meseca.

Zdravlje
Zdravstvena situacija će, generalno gledano, biti solidna, ali će tokom septembra biti više energetskih padova, koji mogu uticati na vaš imunitet. Više pažnje obratite na ishranu I životne navike od početka treće dekade septembra.

 

 

RIBE
Ljubav
Merkur, kao vladar partnerskih odnosa, kreće direktno početkom septembra, a u istom periodu I Mars ulazi u vaše polje ozbiljnih emotivnih I bračnih partnerstava. Neke situacije sa voljenom osobom će krenuti intenzivnije da se odigravaju, problemi će dolaziti na dnevni red, I vas dvoje ćete morati da ih rešavate na dnevnoj bazi. Vi lično ćete težiti harmoniji I skladu, truditi se da se postavite maksimalno korektno, ali da u isto vreme pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. U drugom delu meseca se potrudite da budete otvoreni I iskreni, jer će postojati momenti kada nerazumevanje I neke nejasne situacije mogu uneti pometnju u vaš odnos. Moguće je I da će partner budno motriti na vas, pokušavajući da otkrije da li nešto “muljate” I da li eventualno flertujete sa nekim drugim. Pun Mesec u vašem znaku I polju ličnosti početkom treće dekade može izneti na svetlost dana nešto što ste oboje skrivali, pa bi bilo dobro da se takvih situacija čuvate.

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka I njihov vladar Jupiter, biće “pomilovani” sekstilom od strane Venere I to iz polja poslovnih okolnosti I svakodnevice. Druga dekada meseca je vrlo značajna za vas jer vam može doneti jaku emotivnu priču. No, aspekti za vas su ovog meseca takvi da možete radije da se okrenete nekim neobaveznim I prolaznim kontaktima, ili da pak potencirate na nekoj prošlosti koja je još uvek prisutna u vašim životima.

 

Posao
U septembru je za vas naglašeno polje poslovne svakodnevice, obaveza, odgovornosti I kolega, ali I polje poslovnih partnerstava. Ribe će shvatiti da im je jako potrebna podrška drugih ljudi I težiće ka tome da u svojoj okolini naprave harmonične odnose, ali I da se povežu sa ljudima sa kojima mogu ostvariti značajne saradnje I poslove. Nekima od vas tokom druge dekade meseca stoje unapređenja, promene pozicije ili jake nagrade koje ćete dobiti za dosadašnji trud. Sa autoritetima I šefovima ćete u drugoj polovini meseca imati promenljive odnose, ali ćete pokušavati da se uskladite koliko god je to u vašoj moći. Ovaj mesec računajte kao pripremu za velike promene koje od vas nastupaju u oktobru mesecu, kada vaš vladar Jupiter prelazi u znak Škorpije I vaše polje inostranstva, državnih I javnih institucija, obrazovanja, putovanja. Idete polako ka svom uspehu koji svakako čeka na vas.

Zdravlje
Venera u vašem polju zdravlja donosiće vam bolje raspoloženje, ali vas I štititi sve do kraja druge dekade septembra. Ovo je period kada možete mnogo uraditi za svoje zdravlje, promeniti neke životne navike, ali I odraditi neke manje intervencije koje će učiniti da se osećate I izgledate bolje.

 

 

Autor:

 www.mojastrolog.rs