DOSTA SI ČEKALA LJUBAV: Uradi ovo, pomuti mu pamet i ZALJUBIT će se u tebe kao budala…

DOSTA SI ČEKALA LJUBAV: Uradi ovo, pomuti mu pamet i ZALJUBIT će se u tebe kao budala…

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

Zaljubljenost je osjećaj koji bi svima trebao biti cilj, a ako ga vi imate, a frajer koji vam sviđa baš i ne, evo što trebate napraviti kako bi ga natjerali da se zaljubi u vas:

 

 

Blizina – mjesto stanovanja igra vrlo veliku ulogu na ljubavni život, jer je ljubav na daljinu teže održati i dolazi do zahlađenja. Naravno ima i izuzetaka da ljudi na daljinu vrlo dobro funkcioniraju, ali svakako je mnogo lakše da se svidite nekome ako vam je voljena osoba na dohvat ruke. Jedno istraživanje pokazuje da parovi koji žive dalje mnogo češće prekidaju od parova koji žive u istom gradu ili istom kraju.

 

Karakter – svi mi volimo i tražimo osobe koje su pametne, duhovite i koje nas znaju nasmijati i oraspoložiti, zar ne?

Zato budite jedna takva osoba i nema muškarca koji će vam odoljeti! Osobe koje imaju puno samopouzdanja i vjeruju u sebe bolje ostvaruju emotivne veze i dopadljiviji su drugim ljudima.

 

 

Ljepota -kako da se nekome svidite i učiniti da se zaljubi u vas? Nema sumnje: budite lijepi i atraktivni. Potrudite se da izgledate dobro. Muškarcima je više bitan fizički izgled kod suprotnog spola, dok je ženama više bitna unutarnja ljepota i psihička strana muškarca.

To ne znači da one ne primjećuju muškarce koji dobro izgledaju. Promijenite frizuru, stil oblačenja, poradite na fizičkom izgledu, smršavite, budite u kondiciji i formi! Nema sumnje da će to više privući vašu buduću voljenu osobu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2